Reklama

Reklama

VOD (1)

Je čas vyrazit! Andy nechá svou přítelkyni Katy doma a začne si naplno užívat radostí života na univerzitě. A když se se dvěma spolubydlícími vydá na pivní šampionát, kam směřuje i autobus plný sexy modelek, rozhodně přitom zažije spoustu legrace...
Je čas vyrazit! Andy nechává svou přítelkyni Katy doma a začne si naplno užívat radostí vysokoškolského života. A když si vzpomene, kolik zábavy si užil se svou dávnou kamarádkou Jennou, jež se stala modelkou, sebere se a ještě se dvěma spolubydlícími vyrazí za autobusem plným sexy modelek na národní pivní turnaj. Podaří se jim dostat se na soutěž včas a získat titul? Andy ovšem netuší, že v téže době se Katy rozhodne vydat se na univerzitu, aby mohla být svému miláčkovi nablízku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (89)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Je to taková kombinace Road tripu z roku 2000 a Beerfestu, takže je celkem jasný, že pokud hledáte nějakej inteligentní humor, musíte hledat jinde. Z původního road tripu se toho dost okopírovalo, případně jenom trochu pozměnilo (místo videokazety je tady youtube a tak). Ale mně to ani nevadí. To, co fungovalo tenkrát, funguje i teď, i když je teda fakt, že u staršího Road tripu jsem se bavil víc. Možná je to i zásluhou herců, protože sestava jako Tom Green, S.W. Scott nebo Breckin Meyer jejich mladší následovníky jasně překonává. Z herců zůstal jen DJ Qualls. Co ještě stojí za zmínku, to je výskyt opravdu velkýho množství pěknejch (a často polonahejch) buchet. Celkově mě tohle volný pokračování dnes už téměř kultovního Road tripu pobavilo a musim říct, že svýmu přechůdci nědělá ostudu. Nutno dodat, že je to teda určitě o tu 1 hvězdu slabší. 65% ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

S prominutím..ale tohle je opravdu prvotřídní kravina. Pár, ale opravdu jen pár, vtípků, nezachrání tak ubohej nápad, kterej scénárista s hrdostí pustil do světa. Nechápu pro koho to je určené, ale pro Evropu pravděpodobně ne. O legraci to není, ani o pívě to není...o čem to tedy je? Klasicky o partičce idiotů, co má debilní nápady a ty zužitkuje do kupy nesmyslů, co má diváka bavit. Nebaví. ()

Reklama

LeePriest odpad!

všechny recenze uživatele

Po asi necelé půlhodině co jsem film sledoval se vztyčeným obočím jsem měl sto chutí jej vypnout. Říkal jsem si ale, že špatná první 1/3 filmu nedefinuje kvalitu filmu celkově, takže jsem pokračoval v koukání. Jaká to chyba! Kdybych se byl poslechnul a film hned vypnul, bylo by to nejlepší. Ba ne, kdybych na tenhle odpad nikdy nenarazil, bylo by to nejlepší. ()

Majklkm 

všechny recenze uživatele

Film jako vystřižený podle hollywoodské šablony rádoby komedií. Nejprve se diváka snaží rozesmát ohranými scénkami a vtipy, poté do toho zamotají trochu romantiky, zklamání, aby pak mohli v závěru diváka obměkčit slastným happyendem. Filmové klišé číhají na každém rohu a člověk má pocit, že něco podobného už někde viděl. Ano viděl, protože filmy tohoto typu se v Hollywoodu vyrábějí jak na běžícím pásu. Výsledek je pak vidět. Jednička byla super, dvojka je Béčko. ()

sonnak odpad!

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem těšil na nějakou nenáročnou, vtipnou, přihloplou taškařici, a on to je hrozně smutný film. Neobsahuje totiž ani jeden opravdu podařený vtip, což je na komedii celkem výkon. Co je ale horší, nemá ani jednu jedinou silnou scénu, a to dokonce ani silně znechucující, což je u tajtoho žánru k nevíře. Scénář musel napsat absolutní debil, protože je to jakási zmatená a opravdu blbá zoufalost, což se u primitivity žánru jen tak nevidí. Neskutečně slabé (všechny) a nesympatické (většina) postavy jsou jen posledním hřebíčkem do rakve. V kontextu s prvním dílem, který je i po deseti letech jedním z nejlepších teen road movies komedií a dost možná stále nejlepší, funguje pouze jako nádherná ukázka, jak pokračování nemá vypadat. Jeden stejný herec a pár odkazů (těžko říct odkazů; jde spíše o silně nepovedené kopie scén z prvního dílu), které ale fungují ještě míň, než zbytek a spíše, než aby potěšily, jsou tak trochu urážející. Road Trip si totiž takové "pokračování" nezasloužil. Nefunkční film na všech frontách a absolutní dno žánru. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama