Reklama

Reklama

Heath Ledger: A Tribute

všechny plakáty

Obsahy(1)

Vzpomínkový dokument o nadaném australském herci Heathu Ledgerovi, který zemřel předčasně ve věku necelých 30 let na předávkování léky. (Mertax)

Recenze (3)

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Nejzajímavější části jsou ty, ve kterých se odhalí něco více Ledgerovy osobnosti a hereckého přístupu. Například když kritizuje ocenění za herectví. Jinak vcelku průměrný sestřihový dokument, který se nesnaží Heatha oslavovat, jen představit jeho kariéru, ale jen opatrně zmiňuje závěrečnou část života, asi i kvůli nejasnostem a nepodloženosti různých obvinění. ()

vovarano 

všechny recenze uživatele

Dokument o hereckej kariére heatha ledgera. Neprináša však prakticky nič nové ani extra zaujímavé z jeho života. Je to popravde iba také malé zrekapitulovanie jeho cesty z austrálie do hollywoodu. Uvidíme tu ukážky z jeho filmov, ktoré väčšinou okomentuje samotný ledger, poprípade ľudia, ktorých život sa preťal s tým jeho. Okrem toho je tu samostatná kapitola špeciálne venovaná láskam jeho života. Dokument som si pozrel, pretože ledgera som mal naozaj rád už odkedy som ho videl pred mnohými rokmi v two hands, a odporúčam ho hlavne jeho fanúšikom. ()

Reklama

Reklama