Reklama

Reklama

Hisss

  • Indie हिस्स्स (více)

Obsahy(1)

Příběh se zakládá na legendě z dálného východu o hadích lidech. Tito tvorové se nazývají Nagové. Žena ovládající schopnost brát na sebe lidskou i hadí podobu se vydává na cestu pomsty za lovcem z Ameriky, který zajal jejího kamaráda. (TomikZlesa)

Recenze (38)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Jak už napoví zdejší obsah příběh filmu se zakládá na legendě z dálného východu o hadích lidech. Konkrétně pak sledujeme příběh hadí ženy a její cestu za znovushledáním s jejím milencem kterýho chytil umírající muž s rakovinou. Ten má v úmyslu hadí ženu nalákat a posléze hadí ženu chytit aby ho učinila nesmrtelným. Hisss je za mě klasický Monster Béčko a tomu odpovídají i triky a efekty. Ikdyž ta transformace nebyla zase tak špatná. Film jako takovej mě až tak nebavil ale aspoň, že na Malliku Sherawat která si zahrála hadí ženu se dobře koukalo. Hisss to má u mě za 2hvězdy. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nakonec to nebylo ani tak špatné a slabé, jak jsem čekal. Až prudce romantická legenda o hadí královně, hledající svého uneseného milence a sesílající smrtelné tresty na všechny, kdo jí stojí v cestě a ubližují ženám, má velmi slibné scény, dokáže být překvapivě drsná a některé masky a triky jsou hodně působivé (to vše navzdory evidentními nízkému rozpočtu). Nechybí ani tradiční taneční číslo. Matka je hrozně zábavná. Záporák patřičně slizký (byť jeho představitel místy přehrává). Samotná ta legenda je hodně zajímavá. Film má silný sociálně-kritický kontext. Jeho slabinou je stopáž a místy nevhodně zvolený hudební doprovod. V kratší středometrážní verzi by to bylo působivější. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Lynchova dcerka tentokrát pořádně zklamala. Surveillence mě před dvěma lety docela zaujalo. Mělo pěknou atmosféru, zajímavý scénář a bylo takové ... lehce lynchovské. Hisss je oproti tomu velkej krok vzad. Směšný monster horor srovnatelný s levnou video či TV produkcí, a to bohužel nejenom v podobnosti triků, které vypadají jak z dob vlády krále Klacka. 3/10 ()

petero 

všechny recenze uživatele

Feeling indického filmu je fakt že silný so všetkými jeho kladmi aj zápormi, ako v každom indickom filme aj tu sa tancuje a i keď po tej scénke nastane tá premena (strašnej peknej indickej herečky na hada) je ak nie k smiechu tak určite k plaču. Scenár z nezvyčajného námetu nevyťažil absolútne nič, takže tentoraz to pani Lynch bohužiaľ nezvládla. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Hadí bohyně v Indii! Padouch s rakovinou se rozhodne chytit hadí bohyni, aby ho učinila nesmrtelným. Zmocní se tedy jejího hadího milence a čeká, až si pro něj přijde. Než bohyně dorazí, zanechá za sebou kopici mrtvol. Skvělý vizuál, uhrančivá hudba, barevná slavnost, honička jak z Bonda, metamorfózy, spousta krve. Gore je spíše umírněné, ale rozcupování nebožáka hadími zuby je fajnové. Druhého pro jistotu zblajzla celého. A co s magorským tatíkem, který bije svoji ženu a děti? Hada na něj! Po trikové stránce příjemné. Chrám, milování s lampou, s hadem, had s hadem, prorocká tchyně a šťastný konec, i když ne pro všechny. Za hady a kameru hvězda navíc. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Filmováno současně v angličtině a hindštině. (TomikZlesa)
  • Film se potýkal s problémy kvůli probíhající stávce Federation of Western India Cine Employees zahrnující přes 100 000 pracovníků indického filmového průmyslu. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama