Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři kamarádi se vydávají na rozlučkovou párty do strip klubu, protože se jeden z nich žení. Avšak nebude to jen o sezení na zadku a dívání se jak se striptérky kroutí, oni si můžou i sáhnout. Jeden z nich je pesimista, který uráží všechny ženy, protože ho jeho bývalá přítelkyně podvedla, druhý kamarád je sobec, který hledá u žen něco jiného (hluchou, slepou atp.) a třetí kamarád ženich je ten, co by je měl všechny hlídat. (balone)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Maki89 

všechny recenze uživatele

nebolo to nic extra, ale nahodou som sa celkom dobre bavil - idea balenia holiek ktore maju nejaku vadu bola sice zvratena, ale dobre spracovana, ostatok zien vo filme stal za hriech a koniec filmu priniesol dokonca aj moralne ponaucenie - no to som fakt od americkej drunk-comedy necakal.... hodnotim 5/10 ()

Viliaam odpad!

všechny recenze uživatele

Reziser, scenarista a dramaturg si mohli najprv poriadne precitat knihu a som si isty ze potom by nevypustili nieco take. Som si isty ze po vidani tohto flmu predajnost knizneho titulu klesla o 100% aj ked si to nezasluzil lebo kniha je super citanie a original pribehy.nie ako tento film ktory nic nove neponukol. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem jízdu s hromadou alkoholu, koz, striptýzu a zábavy, ale nedostal jsem prakticky nic a konec je vyloženě celej prosranej. ()

balone 

všechny recenze uživatele

Začíná nám to jako Hangover, prostředek je jak American pie a konec je jak každá americká béčková komedie. Herecké výkony ani nebyli zapotřebí, amatérský herec by neměl problém to zahrát. Čekal jsem nějakou dobrou komedii, ale ty jemné pousmání bych napočítal na prstech jedné ruky (když bych měl jen dva prsty tedy). Ještě jen dodat, že Matt Czuchry se snažil být jak Neil Patrick Harris v How I met your mother. Tak 15% ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Do tohohle filmu jsem šel bez jakéhokoliv očekávání a musím říct, že mě vyloženě překvapil. Je o přátelství, o tom, že jeden má druhému jeho dobrotu vracet a ne jen od něj brát (ať už v jakémkoliv slova smyslu). Tvůrci taky dokonale obsadili hlavní role. Věrohodnost rolí jednotlivých herců vidím také na vysoké úrovni. Kdo čekal podívanou ala Prcičky, musel být zklamán. Z prciček a podobných snímků jsou zde jen hlášky o sexu...navíc trochu povýšené. Prostě jsem se bavil. A to po dlouhé době. Kkonečně komedie, která mě zaujala. No a všudypřítomný alkohol? Kdo dnes není alespoň částečný alkoholik? ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama