Reklama

Reklama

UFO - nejlepší důkazy

(seriál)
  • USA UFO: Best Evidence
všechny plakáty
USA, 2006, 53+73+55 min

Obsahy(1)

Představujeme vám nejočekávanější a nejžádanější dokumentární trilogii o fenoménu zvaném UFO. Tento snímek pochází z produkce světoznámého investigativního novináře George Knappa a je to jedna z nejpodrobnějších studií tohoto záhadného fenoménu, která kdy byla představena široké veřejnosti. Dokument zahrnuje autentické záběry a fotografie spolu se sbírkou rozhovorů s vědci, očitými svědky a především s nejznámějšími a nejuznávanějšími odborníky z celého světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

Hakha 

všechny recenze uživatele

Tématika UFO mě velice zajímá a na tento seriál jsem se velice těšil, ale bohužel se mě do rukou dostal nepříliš zajímavě ztvárněný dokument. Během sledování jsem se nedozvěděl nic extra zajímavého ani šokujícího co bych nevěděl už dávno. Bohužel příběhy jsou zajímavé, ale nejsou moc důvěryhodně podané a celé to vyprávění postrádá tu správnou atmosféru. Čekal jsem nějaké zajímavé postřehy, záběry a ztvárnění na tak mysteriózní téma, ale nedočkal jsem se. Mé hodnocení pouhé 2 hvězdičky… ()

WolfIssen 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí prvního dílu - Podivná setkání, věnovanému především zmrzačeným domácím zvířatům, únosům do UFO a na okraj i piktogramům v obilí, můžu konstatovat, že v záplavě dokumentů o UFO a úkazech s ním spojených patří tento dokument mezi ty kvalitní. Druhý díl - Vládní tajemství se nese v duchu svého názvu a pojednává o dlouhé řadě konspirací a kamufláží ze strany světových vládních mocností okolo UFO incidentů, o programech Blue Book, Majestic 12 aj., o výpovědích svědků z řad letců, astronautů apod. Obsah třetího dílu moc neodpovídá názvu Návštěvníci, protože v něm jde hlavně o souboj konzervativní vědy, která přerůstá v dogma podobné náboženství, a střízlivé ufologie i přitroublé ufomanie, které naopak často až moc lehce, ovšem ne ve všech případech, přijímají alternativní pohledy na tuto problematiku. ()

Reklama

Ještěřák 

všechny recenze uživatele

O UFO se dá fantazírovat i na úrovni. Pro všechny klamané zvědavce, jejichž tematická zvědavost nezačíná a nekončí u MEN IN BLACK nebo THE X-FILES, přinejmenším k zamyšlení. Nic radikálního a zároveň seriózního zde přirozeně odkryto nebude, neboť se jedná spíše o komplexní studii jednoho badatele, ale to nikdo soudný a tematiky znalý ani nemohl očekávat. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Díl první nese název : PODIVNÁ SETKÁNÍ - Blízká setkání dobytčího druhu, Channelering = Mluvení z mimozemšťany, lidé unesení a zkoumaní, kruhy v obilí....Pro ty z otevřenou myslí je zde spousta důkazů. Díl druhý : VLÁDNÍ TAJEMSTVÍ - Area 51, snaha popřít všechny důkazy o UFO, lži a vyhrožování CIA, zastírání a kamufláž okolo incidentu v Roswellu a zřícení kosmické lodě v červnu roku 1947. Třetí díl má název : NÁVŠTĚVNÍCI - Setkání z mimozemšťany od středověku až po současnost. Zde promluví i Erich von Däniken. DVD trvá skoro tři hodiny, doporučuji si v půlce udělat přestávku na kafe.... TAM VENKU JE NĚKDE PRAVDA. ()

Zajímavosti (1)

  • Seriál vyhrál v kategorii Nejlepší dokument na festivalu International ufo conference roku 2006. (M.B)

Reklama

Reklama