Reklama

Reklama

Beyond Raccoon City: Unearthing 'Resident Evil: Extinction'

všechny plakáty

Obsahy(1)

Nahlédněte do zákulisí filmu Resident Evil: Zánik z roku 2007. Dokument přináší rozhovory s herci a tvůrci, jedinečné záběry a informace o dění za kamerou. (Sykii)

Recenze (2)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Polhodinové „Making of Resident Evil: Extinction“ nachádzajúce sa na Blu-ray disku k filmu v časti bonusového obsahu, sa popri iných marketingových záberov v roku 2008 stalo súčasťou vydania štúdia „Sony Pictures“. Klasická reklamná masáž a pochvala vlastných radov dotvorená efektnými strihmi na filmovú zombie apokalypsu, len sekundárne plní úlohu cukrovej vaty na kolotoči. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Podle Andersona skvělý zážitek pro diváky nabitý akcí a luxusními tvůrčími nápady – podle některých diváků nejlepší díl celé série – podle mě jen další průměrná podívaná. Herci si pochvalovali spoustu zážitků z natáčení, většina si ztěžovala na vedro, ale jinak to byla pro všechny prdel…Nu hold každý má jiné chutě, ale podívat se na to určitě dá. Jinak je tento bonusový materiál naprosto stejný, jako většina ostatních – žádnou výjimečnost jsem na něm nenašel. ()

Reklama

Reklama