Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zrovna když mu hrozí, že jej rodiče v den jeho třicátých narozenin vystěhují ze svého domu, potkává nepraktický mladý muž dívku svých snů a vytvoří si vlastní pravidla, jak dospět. Přístupnost 16. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Lillard v role muža, trošku zabrzdeného, ale milo a vtipne šarmantého. Zehetner ako jeho nová okúzlujúca známosť. Celé je to milé a pekné, ikeď príbehovo a filmovo nevýrazné. **/*** ()

kolemjdouc odpad!

všechny recenze uživatele

mamahotel se opouští dobrovolně jen těžko.A to máme uvěřit že to scénárista myslel vážně??Klíčové je,proč ho nevykopli už dávno.Nic nefunguje tak spolehlivě, než hodit do vody a plav.Však on by se "neutopil" !To byla trapárna až se mi kroutily palce u nohou. ()

Reklama

dogma97 

všechny recenze uživatele

Spooner je typický antihrdina - směšný chvástal, na hranici retardace, a přesto mu nechybí osobní kouzlo. Hlavní předností filmu je skvěle napsaná i zahraná titulní postava, dokonale vyvážená ve všech aspektech. ()

KapitanKuraz 

všechny recenze uživatele

Ja ani neviem, prečo to hodnotím tak dobre, je to o trtkovi, je to skôr nudné, až neskutočne trápne, ale niečo na tom je, čo človeka donúti to sledovať, lebo od toho dačo čaká..., no ale baliť kočku s hláškou, že keď umrie, tak by jej odrezal hlavu, strčil jej tam ruku a určite by jej s ňou vyplnil lebku, je husté. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Děsný scénář o lůzrovi z autoprodejny. Scénář sleduje již stokrát viděné schéma outsidera, který potká krásnou slečnu. Není důvod, aby s ním kráska, které dotyčný navíc neustále lže, byla. Tohle opravdu nestojí za shlédnutí, pokud chcete vidět příběh opovrhovaného outsidera, tak se podívejte raději třeba na V kuži Johna Malkoviche, je to inteligentnější a vtipnější. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama