Reklama

Reklama

Frozen

  • Velká Británie Frozen
Trailer

Skupinka fanúšikov snowboardu a ostatných zimných športov poblúdi v mrazivom počasí a bude sa musieť popasovať s bojom o prežitie. (tom88)

Videa (1)

Trailer

Recenze (514)

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Tři kamarádi se vydaj na kopec, že si trochu zalyžujou a co se nestane. Ztroskotají na lanovce (úplně osamocený, odříznutý od světa). Po chvilce jsou kamarádi pouze dva. Ono čučet devadesát minut na dvě osoby sedící na lanovce, řešící dilema zda skočit, nebo šplhat po laně neni zrovna látka, ze který by se dalo těžit nějaký silný napětí. Kamera během první půlhodiny vystřídá všechny možný úhly a pak všechno upadá do strašný nudy a stereotypu, přičemž mráz netíží jenom zúčastněný, ale silně ovlivňuje i jejich logický myšlení (žena usne a ruku schválně nechá na železný tyči, aby jí tam přimrzla. Takhle usne jenom úplnej idiot. Reflexy fungujou i ve spánku, takže tu ruku by si normální člověk schoval pod bundu i během spaní). Já nemam s podobnou situací žádný zkušenosti, ale dle mého bylo po jejich jednací stránce úplně všechno špatně (kdyby ten první týpek skočil dolů a nechal si ten snowboard, tak ten pád by byl díky němu o něco příjemnější. Možná by si zlomil nohu jenom jednu a pak vesele dojel pro pomoc, film by tak mohl po 30 minutách šťastně skončit). Dialogy jsou jenom tupou výplní aby se ve filmu nemlčelo (jsem vděčnej, že jeden místní uživatel přeložil z ruského jazyka tuto látku, ale bezchybně přeložená byla snad jenom cedule s nápisem Danger). Film je celkově naprosto zbytečnej a to i navzdory tomu, že si na nic nehraje. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

A proto jezdím na běžkách, to můžu zdechnout maximálně při stromečkování do kopce! (Komentář obsahuje spoilery!) Nebudu spekulovat na téma, zda má některá sjezdovka tak mizernou návštěvnost, že je v provozu jen o víkendech a v pracovních dnech areál zeje prázdnotou jak Vysoká škola Romská. Každopádně mi nápad uvěznit tři americké retardy na sedačce lanovky přijde výživný. Zpočátku jsem jejich lapálii sledovala škodolibě, no postupně mi těch ubohých blbečků začalo být i líto. V zájmu reality se však režisér mohl vyvarovat pár nesmyslů. Jak mám někomu věřit šílenou klemru, když nevidím, jak se mu před tlamičkou sráží oblaka páry z dechu? Pochopím ještě, že blondýna v pokusu upoutat pozornost odhodí rukavici, ale proč si v tom úděsném mraze nedopne bundu nadoraz? Abysme mohli obdivovat její omrzající usoplený ksicht? Usnout s holou rukou na kovové šprušli? OK, prostě americká blondýna, my Češi bysme si holt pracku strčili do kapsy nebo do podpaždí... A už se dostáváme k největšímu idiotovi: chtějí mi vážně režisér a scénárista tvrdit, že by onen první U.S. mentál skočil prostě jen tak bez přípravy a nesnažil se v první řadě dostat co nejníž? Vždyť i té blondýně se zmrzlým mozkem to došlo! Ještě bych mohla chvíli pokračovat, ale vzal to šlak, hlavně že se vlci nažrali a koza zůstala celá! A taky to štěňátko nakonec asi neumřelo hlady - to mi udělalo největší radost!:-) 75% ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo zklamání na velké čáře. Celé to na mě působilo naprosto nevěrohodně. Spoiler : Jak už se tady píše, tak byl velký mráz a oni měli rozepnuté bundy u krku a dokonce si nedali někteří ani kapuci na hlavu. To bych ještě brala, protože by divák ani nevěděl, kdo vlastně mluví, kromě ženské představitelky podle hlasu. Ale když už bych měla strach z umrznutí na lanovce, tak bych zvolila nadějnější variantu. Sundat si bundy a kalhoty, svázat je a udělat si nouzové lano, možná by měli větší šanci, protože jak bylo vidět, k silnici to tak daleko nemohlo být, když se tam těžce zraněná slečna doplazila - ten pád lanovky zrovna na nohy, to už byla poslední kapka mého zklamání. Jo a když jsem venku ve velkém mrazu bez rukavic, tak v obchodě nejsem pomalu schopná vyndat drobný z peněženky. O vlcích už ani nemluvě. Konec spoileru. Ale jinak sedačkové ani jiné lanovky mě nikdy moc nelákaly a po tomhle filmu to tak asi zůstane napořád. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vystoupim z auta, nasadim lyžáky, jdu si koupit vstupenku na noční lyžování. Nechápu, proč je tu tak málo lidí. Vlastně jsem tu uplně sám. Zapřemýšlím a napadne mě, že ostatní ještě dorazí. Nedorazí, jenže to já pochopím až ve chvíli, co nasednu na lanovku, vyjedu nahoru a světla zhasnou. V tu chvíli se zapotim, poseru a prožiju nejhorší sjezd jezdovky života. Tedy v případě, pokud to po zmrzlé sjezdovce nenarazim do nějakého stromu a nezabiju se. Nebo, že bych to přežil a dostal se až do nejtemnějšího lesa na světě, kde by na mě čekal nějakej medvěd? Bůhví, každopádně ta představa je odporná a nikdy bych jí nechtěl být součástí. Herci v tomhle filmu bohužel byli. Jak to dopadlo, co myslíte? ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Jakože tyhle survival věci moc nemusím, tak tohle se mi dost líbilo. Hlavně zásluhou neznámých, sympatických herců, fajn hlavní hrdinky a velmi povedenému pocitu naprosté beznaděje v né zas tak nereálné situaci. Po několika lahůdkových scénkách jsem si uvědomila, že nejvíc odporné mi vždycky přišly omrzliny. Dobrý film na jedno použití. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (14)

  • Predstavitelia hlavných postáv, Shawn Ashmore a Kevin Zegers, sú blízkymi priateľmi aj v reálnom živote. (MikaelSVK)
  • Jedným z mnohých problémov, ktorým museli tvorcovia pri natáčaní čeliť, je fakt, že režisér Adam Green má panický strach z výšok. (beso74)
  • Hlavní trojice je pojmenována po nejbližších přátelích režiséra Adama Greena. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama