Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jordan Strider, důstojník New World Alliance, je vyslán na přísně tajnou misi na planetu Terra 219, aby zatkl zrádce aliance. Strider se velmi rychle dozví o plánu, který má vyhladit celé lidstvo. Nyní čelí volbě – vybere si misi, pro kterou byl na planetu vyslán, anebo nový úkol na záchranu lidstva? (TomikZlesa)

Recenze (20)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Borec vypadá ve skafandru jako transformer. Hned zpočátku efekty, které vypadají, jakoby je dělalo dítě. Netuším, zda snímek dělali volové, nebo je pro voly určen, ale je to prostě pitomé béčko, které posunem přefláknete za poloviční dobu. A to nemluvím o tom stupidním "ději"... Přesto dávám + za pár dobrých nápadů. 201210147433/8134 ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Extrémně nízký rozpočet z tohodle filmu přímo stříká na všechny strany. Počítačové animace vypadají jak z her 90. let, kulisy jsou ve stylu "co dům dal". Příběh není nijak moc originální, tak trochu se to podobá třeba Bitvě o Endor, ale stokrát lacinější. Bohužel kvůli strašnému technickému provedení je těžké to dokoukat a v podstatě ani není důvod. ()

Reklama

BaseDallas 

všechny recenze uživatele

Na neznámy film s malým rozpočtom to nebolo úplne zlé. Niektoré scény síce boli trošku ťažkopádne, ale celkovo sa dalo na to pozerať. Zaujímavý nápad s oblekom, vojna len okrajovo, prekvapivé zvraty, herci v rámci možností ok. Videl som omnoho horších kúskov v triede a tak môže poslúžiť ako pohodový oddych bez nutnosti prílišného zahrievania mozgových závitov. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Tento sci-fi snímek je směskou motivů z různých filmů a není jich málo. Stačil mi začátek, abych poznal hned čtyři. Jakási aliance jako v Hvězdné pěchotě, při záběru na kosmickou loď je použit hudební motiv z Terminátora, kosmický modul, kterým hlavní postava letí k planetě se podobá těm z Hvězdných válek, následné ztroskotání jako z Černočerné tmy a mohl bych pokračovat. Dokonce dojde i na bojové umění s oštěpem v podobě ženské mimozemské, ehm, šťabajzny. Byl vtom úmysl? Celkový příběh by se mi líbil jako komiks, jako film vypadá zvláštně. Vyprávění ubíhá dosti rychle, takže chvíle nepozornosti a už divák neví, co se děje a o co vlastně jde. Levnost ztvárnění je znám každým záběrem. A logika? Radši nato ani nemyslet. Je to takový mišmaš všeličeho. Na druhou stranu jako zábavné sci-fi to zase nevypadá nejhůř. Mimozemští domorodci tancující kolem ohně stojí zato. Pokud nebude při ruce něco lepšího, pro zaryté fanoušky postačí. ()

GCaesar 

všechny recenze uživatele

Film trpí naprosto minimálním rozpočtem, kvůli kterému drtivá většina scén vypadá spíš jako parodie na sci-fi, než vážné míněný snímek, u boje to platí dvojnásob. Možná by to i byl schopen částečně vyvážit nějaký dobrý příběh, ale i ten tu těžce pokulhává. Jsou tu sice i více méně zajímavá místa, například je docela příjemný vesmírný ruský tankista (dokonce v kukle, kterou normálně vydíme jen na hlavách, které se právě vysunuly z poklopu sovětského T-34 :-D), ale jinak musím souhlasit, že skupina fanoušků sci-fi, by zvládla film natočit lépe, aniž by na to potřebovala víc než trochu fantazie, notebook, přírodu za plotem domu, trochu železného šrotu a pár peněz z brigády, které by byly potřeba především na kafe u automatu. Není špatné se na tento film podívat, pokud je večer a vy nemáte nic jiného na práci, ale jinak to za to opravdu nestojí. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama