Reklama

Reklama

Shane Daniels je bývalý člen speciálních jednotek, který ani v soukromém životě nejde pro ránu proti bezpráví daleko. Když je jeho manželka napadena lupičem, Shane ji ochrání a lupiče zbije. Ten je ale druhý den nalezen mrtvý a Shane je za jeho vraždu odsouzen do vězení. Po šesti letech se ukáže, že Shane je nevinný, jeho žena ho i přesto opouští... Po propuštění z věznice se Shane vydává začít nový život. Cestou je ale ve městě Bellingham svědkem incidentu, kdy se čínští gangsteři pokoušejí zastřelit svědky jejich pašování. Jeden z nich, Sergej, se skryje v Shaneově autě. Sergejovi a Shaneovi se podaří zachránit Tiu, mladou Rusku, kterou Číňané unesli, aby jim vyzradila, kdy má do USA přicestovat její strýc, od kterého chtějí získat tajné informace. Shane několik čínských mafiánů zabije, čímž proti sobě poštve jejich vůdce. Ten se rozhodne ho nechat zabít ve spolupráci s místní zkorumpovanou policií. Shaneovi naopak přislíbí pomoc v boji proti mafiánům Sergejův otec, který sám řídí nelegální obchod s auty a je Shaneovi vděčný za záchranu Sergejova života. Mezi čínskými mafiány, policisty a Sergejovými muži doplněnými Shanem záhy dojde k tragické přestřelce... (TV Prima)

(více)

Recenze (124)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Naprostá tuctovka, kde si pozornost zaslouží pouze Seagal a pár cápků z Ruské mafie. Příběh je tupej, postavy vlastně taky, ale Seagal z pusy střílí ironické kecy a v soubojích působí jako demoliční mašina. Takhle nasraného jsem ho snad ještě neviděl. Kupa zlomenin, zajímavých chvatů, plno bitek a vůbec mi nevadí, že se Seagala nikdo nedotkl. Ani přestřelky nepůsobí hloupě, maximálně ke konci, jinak například v tom tunelu v bytě Rusáků se postavy kryjí za překážkami, není to střílení do prázdna, celkem dost mrtvol. Jenže Stýf je tu jasně nejlepší, bitka na parkovišti alá Escrima mne docela rozsekala :-) škoda, že je to tak dementně natočené a hůř sestříhané. Na Good Mana to nemá, přesto jsem se bavil a působilo to na mne aj jako komedie, několikrát jsem se zasmál. ()

Maki89 

všechny recenze uživatele

ako fanusik starych Seagalovych filmov(muz so znakom smrti, nico, prepadnutie v pacifiku) som kazdym jeho filmom viac a viac sklamany a zhnuseny.... dej veskery zadny, za cely film som nepochopil kto s kym, kto proti komu... a preco vlastne, kamera hrozna, strih este horsi, bojove sceny sa nedali pozerat, pretoze Steven uz vela zo svojho umenia nepredvadza a aj to malo mu kazi zrychlene premietanie a sialeny strih... ja vlastne ani neviem preco tomu nedam hodnotenie odpad... asi z nostalgie ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Opäť film, kde všetko dôležité sa odohráva v opustených dokoch , alebo v prázdnych plechových skladoch plných kartonových krabíc, či paliet pre vysokozdvižné vozíky . ( Kancel čínskeho bossa mafie z drevotriesky bol popiči ! ) Tam si to hoši veselo nandávajú zo sapíkmi a každý každému sa stavia do rany na obdiv ako kokot ( načo sa schovať za auto , alebo sa vôbec niekde dobre zašiť, že ... ) ! Príbeh tupý, avšak jednu hviezdičku veľmi rád udelím Seagalovým kúskom - šuto, haito, kopačka...bum bum, jeb jeb... proste paráda ! ()

st.jim 

všechny recenze uživatele

Už několikrát omletý námět a totálně zpackaný scénář. Keoni Waxman by si měl radši psát, co si kupí v supermarketu, protože scenáře mu očividně nejdou. Je to mistr packalů, tolik nesmyslů a chudých dialogů by nikdo do 94 minut nenacpal. Jedinné, co se mu musí nechat, je ohleduplnost vůdči Stevemu. S takovou galantností, jakou natočil tento film, to se jen tak nevidí. Je to už starší pán, tak se od něj odrážejte a hodně padejte. Akorát by si měl uvědomit, že už nás bolí oči z toho, jak se neustále zrychlují zápasnické scény. ()

Expendable 

všechny recenze uživatele

Je to na Seagala trošku změna, není to klasická Seagalovka, má to i lepší příběh, odehrává se ve více lokacích a Seagal se dokonce spřátelí s Ruskou mafií a dokonce není ani policajtem.Souboj na parkovičti proti Čínanovi byl nejlepší z celého filmu a také se mi líbila přestřelka ve skladišti.Nebo to jak Seagal rozmlátil 2 burany před supermarketem " Hele kreténi, nechci se s váma do ničeho zaplést, nedávno mě pustili z basi za vraždu takových zmrdů jako jste vy dva, chčes vidět jak ti rozmlátím xicht? Tady se sundá kryt a pak tím bušíš do obličeje" Skvělá podívaná,akorát se v poslední době zvýšila vulgarita v jeho filmech.Stačilo by kdyby 10 kilo zhubl a bude zase Nico víc než zákon. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Počas útoku na dom ruského mafiána policajt s brokovnicou vypáli na kameru a výstrelom ju zničí. Lenže, keď ruský mafián sleduje záznam z iných kamier, po výstrele kamera stále sníma. (johnsnow)
  • Vyjma novomexických lokací, v nichž film z kraje roku 2009 vznikal, byly některé filmové záběry pořízeny i v Kanadě. Na samotný závěr filmu je dokonce záběr na jezero Chateau Lake Louise, které se nachází v kanadské provincii Alberta. (ssfan)

Reklama

Reklama