Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Soichi Negischi je plachý a křehký panic, který touží po kariéře popového zpěváka, skládání písní o lásce a po přízni své jemné a roztomilé známé, do které je platonicky zamilován už od vysoké školy. Nicméně sladký popík Soichiho neuživí, a mladík se tedy rozhodne stát se frontmanem death metalové kapely Detroit Metal City. Tisícům fanoušků je Soichi znám pouze jako Johannes Krauser II, muž v masce s pověstí démona, který uprchl z vězení, kam byl odsouzen za vraždu a znásilnění vlastních rodičů. Soichi své metalové alter ego z duše nenávidí, ale na druhou stranu, talent vystřihnout sólo na kytaru pouze zuby zase člověk nemá jen tak pro nic za nic… (kiddo)

(více)

Recenze (15)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Zábavná a hodně šílená záležitost. Kontrast mezi stydlivým klukem, jenž miluje přeslazené zamilované písničky, a jeho drsným a sprostým alter egem, hrajícím v metalové kapele, byl zkrátka úžasný a hodně vtipný. Sice jsem nečetla mangu ani neviděla animovanou verzi DMC, ale myslím, že Ken'ichi byl pro tuhle roli velmi dobrá volba. ~(4,4)~ ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Jsem trošku zklamaná - čekala jsem od toho větší komedii. Než že bych se občas nezasmála, ale tohle mělo docela nevyčerpanej komediální potenciál, drželo se to dost při zemi a dobro pekelské nakonec zvítězilo. Tak nějak se mi film zdál prázdný, poskládaný z nějakých částí a slepený Klebstoffem (a co si budeme povídat, zase tak úžasné lepidlo to není :D). Každopádně se jdu podívat na anime; každý říká, že je lepší :-) ()

Reklama

790511 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem nevěděl, na co vlastně jdu a když jsem před sálem spatřil hloučky stylově vyparáděných metalistů, začaly mě jímat pochybnosti, jestli to bude film pro mě. Ale hned po prvním záběru bylo jasné, že nebude zase tak zle a že se jedná o velice vtipnou záležitost, která neurazí ani někoho, kdo metalovou scénu nesleduje. ()

Kordus 

všechny recenze uživatele

Filmová adaptace šíleného anime postrádá spoustu odvázanosti a humoru jeho kresleného předchůdce, což se dalo čekat, proto raději všem doporučuji původní verzi. Je jen o pár minut delší a rozhodně mnohem zábavnější. Taky se tam hlavní postava ve své "trendy" verzi nechová jako totální idiot s penisem místo hlavy. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Tak teď fakt nevím, jestli tomu mám dát odpad, nebo plný počet. Animovanou dvanáctidílnou předlohu jsem (zatím) neviděl, pač k tomu nemůžu splašit vůbec žádné titulky (což je u japonského seriálu docela problém, že), ale z ukázek to vypadá, že si to je docela hodně podobné. Tenhle hraný film je v podstatě vyprávění o hledání sebe sama a krkolomné cestě k naplnění svých snů. Jenže to je zabaleno do tak kýčovitého a mnohdy až absurdního obalu, že jsem místy nevěřícně valil bulvy na monitor. Negishi se v civilu chová jako NAPROSTÝ IDIOT, no nezlobte se na mě. Ale jako Krauser je celkem v pohodě. :-) A taky nechápu, proč z metalistů musí všude dělat vymaštěné blbečky, kteří mlátí hlavou všude kam přijdou, chovají se jako divoká zvěr a vzývají pekelné démony. A jen tak btw, jako oddaný fanoušek deathmetalu mohu s klidným svědomím říct, že ta kapela DMC je přeukrutně pozérský shit. Ale Japonci mají asi jiný vkus. :-) S hodnocením jsem v rozpacích, pač na jedné straně je to neskutečná krávovina, ale na straně druhé jsem se u toho dobře bavil a navíc mám pro japonské filmy slabost. Nakonec volím zlatý střed – tím snad nikoho neurazím. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Japonských městech Oita a Tokyo. (Terva)

Reklama

Reklama