Reklama

Reklama

Líbat nevěstu zakázáno

  • USA You May Not Kiss the Bride (více)
Trailer

Bryan Lighthouse se živí fotografováním zvířecích mazlíčků. Pomáhá mu jeho asistentka Tonya, která by s Bryanem ráda chodila. Než mezi nimi může k nečemu dojít, stane se v ateliéru taková nepříjemnost. Manželka chorvatského mafiána Vadika Nikitina přišla do ateliéru s kocourem a ve stejnou dobu je tam i pes. Během chvilky dojde mezi oběma zvířaty ke rvačce a kocour je zraněný. Této situace využije její manžel Vadik k tomu, že nutí Bryana, aby se formálně oženil s jeho dcerou Mashou a ona tak získala zelenou kartu. Chtěl totiž uplatit imigrační úředníky, ale ti se nedali a je jasné, že teď budou Mashu sledovat opravdu pozorně. Zároveň Bryana varuje, aby si k Mashe nic nedovoloval. Až Masha získá kartu, rozvedou se a ona si vezme Vadikova zabijáka Bricka. Bryan se snaží ze situace vycouvat, ale nemá šanci. Hrozba, že ho Vadikovi muži zabijí je příliš velká. Imigrační úředníci Ross a Meyers podrobí Bryana výslechu a jsou mu neustále v patách. Stejně jako úředníci ho sleduje i žárlivý Brick. Bryan vůbec neví jak Masha vypadá a jaká je, ale když se s ní seznámí, okamžitě se do ní zamiluje. Masha však zájem nemá. Ani o Bryana, ani o Bricka, o kterém prohlásila, že si ho nikdy nevezme, protože ho nemiluje. Nelíbí se jí, co její rodiče dělají, ale jinou rodinu nemá, tak se s tím musí smířit. Aby iluze sňatku z lásky byla dokonalá, zaplatí jim Vadik svatební cestu na Havajské ostrovy. I když jde pouze o formální sňatek, Masha se naštve, když spatří Bryna tančit s jednou místní servírkou Lani. Lani chtěla Bryana pouze naučit tančit, ale Masha to nechce poslouchat. Lani z toho má špatné svědomí a tak Bryanovi poví o odlehlé pláži, kde budou jen sami dva a to jistě jeho manželku obměkčí. Masha si ráno uvědomí, že to trochu přehnala a na pláž se s Bryanem vypraví. Zatímco se Bryan koupe v moři, dva muži Mashu unesou a po Bryanovi požadují výkupné 10 milionů dolarů. Ukazuje se, že jsou to ti imigrační úředníci, kteří Bryana a Mashu sledovali. Najal je Brick. Jeho plán je získat výkupné od Vadika a zároveň se zbavit Bryana. Tvrdí Vadikovi, že Bryan je jistě do únosu zapleten. Bryan požádá Lani a jejího bratrance o pomoc. Pak zavolá Vadikovi, informuje ho o únosu, ale nechce, aby posílal peníze. Chce, aby mu dal pár hodin na to, aby se pokusil Mashu zachránit. Když se mu to nepodaří do 18 hodin, měl by Vadik zaplatit. Mashe se mezitím podaří utéct a v džungli se potkává s Bryanem. Únosce však mají v patách a to včetně Bricka... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

Shitonit 

všechny recenze uživatele

No ty pyčo, asi mám klyku na dobrý fylmi, v poslední dobje.Tendleten komedyje mně bavyl od začátku aš do konce, tlemil sem se aš sem si prdel natrch. Prostě vobičejná jednoduchá komedije, kerá udělá radost. Bryjan je super pako, a ta buchta je dost dobrá. Vono je taky duležitý si nečíést komentáře vostatních před načmáráním toho svýho komentáře, páč to človjeka muže docela odradit a rozhodit. No a já to nečet. a bavyl se, a teť jak to tak myslím, to je vážně dobrý.Má to prima mafjánskou zapletku, náádhernou krajynu v thajsku asi nebo kde, a je to hesky zamilovaNÝ. Tak, a teť uš jen najit ten knoflík na oprvu chip..kdeje..?! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Rob Hedden debutoval ako režisér v roku 1989, keď natočil ôsmu časť slasher horroru "Piatok trinásteho 8: Jason na Manhattane" a o dvadsaťdva rokov neskôr, v roku 2011, ukončil svoju režisérsku kariéru titulom "Ženích na odstrel". Ako fanúšika Jasona Voorheesa ma ôsmym pokračovaním jeho vražedného vyčínania potešil. Ohodnotil som to tromi hviezdičkami. A prekvapivo som bol spokojný aj s touto Heddenovov romantickou vzťahovou komédiou. Tiež jej dám tri hviezdy. Mladý new yorkský fotograf je prinútený sa oženiť s dcérou srbského mafiánskeho bossa, aby tým pádom získala americké občianstvo. Tento fingovaný manželský zväzok sa časom zmení na vrúcnu, vášnivú lásku. Bolo to pohodové, príjemné. A ani Rob Schneider v jednej z vedľajších úloh mi vôbec nevadil. Pobavil som sa pri tom. *** ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Taká nenáročná komédia na oddýchnutie a vypnutie motoru v hlave. Každopádne by to mohlo byť ešte aspoň o kúsok lepšie natočené. Na druhej strane krásna K. McPhee, coolový R. Schneider a drsný V. Jones ma pobavili. PS.: M. Suvari a T. Carrere are still hot!! Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Super oddychový film na večer, když se vám u filmu nechce přemýšlet. Ze začátku to vypadalo na dobrou blbost, ale pak jsem koukala dál a tak hrozný to nebylo. Chvílema jsem se i smála. Je pravda, že cz dabing byl hrozný, ale dalo se to přežít. Příště až na tento film budu koukat, tak se určitě podívám v originálním znění. Teda pokud nějáké příště bude. 55%. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Přetažená, umělohmotná romantická komedie, kde trapnost jasně zvítězila nad vtipností. Zejména vedlejší postavy představovaly výkvět idiotů (kraluje jim nadržená Mena Suvari; naopak o tvrďákovi Vinnie Jonesovi bych si toto říct nedovolil :-)). Ale překvapivě rozmáchlá akčně-dobrodružná naháněná s únosci havajskou džunglí celkem ušla. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel na O'ahu na Hawaii, v Chicagu v Illinoia a v Los Angeles. (rafix)

Reklama

Reklama