Reklama

Reklama

Divnej týpek

  • USA Gentlemen Broncos (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Probuďte svou mužnost, popadněte popcornové kuličky a připravte se na salvy smíchu s Divným týpkem! Režisér filmu Boží zápasník (Jared Hess) a jedna z hvězd seriálu HBO Flight of the Conchords (Jemaine Clement) spojili své síly, aby natočili příběh Benjamina Purvise (Michael Angarano), sympatického samotáře, jehož dosavadní život se převrací naruby poté, co mu namyšlený autor románů fantasy na festivalu spisovatelů ukradne příběh. Ve vedlejších rolích této “legrační a svérázné komedie” (People) se představují Jennifer Coolidge (Prci, prci, prcičky) a Mike White (Škola ro(c)ku). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (93)

Nach odpad!

všechny recenze uživatele

Mysleli toto tvůrci vážně? Pokud ano, pochybuji o jejich duševním zdraví. Pokud ne, pak měli nabízet tento film zadarmo a na jeho obal přidat nápis: Sledování tohoto filmu ničí vaše zdraví. Jak jinak si vysvětlit "komedii", jenž hraje na strunu nechutnosti a hnusu od první do poslední minuty. Herci vypadají jako anorektičtí usoplenci jejichž herectví je stejně záživné jako v záchodě plavoucí h--- exkrement. Ještě hůře je na tom scénář, který musel napsat imbecil s deviantní úchylkou. Nikdo jiný nemohl vymyslet tak blbý příběh, stupidní chování postav, nesmyslné jednání (včetně přímých řečí), příběhovou sci-fi sekvenci (létající jeleni s tryskovým pohonem a raketovými zbraněmi jsou jen vršek ledovce) a vůbec všechno, co zde vidíme. Korunu tomu nasadil samotný režisér (pokud to tedy není i sám scénárista), jenž tuto tragédii završil stejně strašnou režií a již zmíněným výběrem postav. Nikdy jsem nevěřil, že to řeknu, ale oproti tomuto filmu jsou ty od Asylum jako ze zlatého fondu světové kinematografie. Pokud tedy máte rádi svůj život a chcete si zachovat vaše duševní zdraví, Divnému týpkovi se obloukem vyhněte. Varováni jste byli. 0% ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Divnej týpek, divnej film a divnej humor... Fakt nevim, jak mam tohle ohodnotit. Celou dobu se u mě střídaly pocity "tak tohle je geniální fór" a "ježišmajra, tohle je trapný" a to dost často třeba během jediný scény. Ona ta hranice mezi humorem a trapností je někdy dost tenká. Ale to záleží hlavně na vkusu každýho soudruha, jak má tuhle hranici nastavenou. Celkem dokážu pochopit, že někdo dá odpad a někdo jinej zase 5 hvězdiček. I když teda nechápu, že ty odpady tady maj takovou převahu. Za sebe dávám neutrální 3 hvězdy. ()

Reklama

PATWIST 

všechny recenze uživatele

Čudnému čávovy ukradne autor románov Chevalier námet na knihu, ktorému sa v poslednej dobe nedarilo. V podstate si stačí pozreť fotografie k tomuto filmu a zistíte že to nie je nič pre vás ak nie ste fanúšik sci-fi a zvráteností (ktoré sa objavia v tej jeho knihe). Nápadom je teno film podobný s Nenapraviteľný klamár (2002), kde sa jednalo o krádež námetu na film, no tento film má na nenapraviteľného klamára rozhodne ďaleko. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Výrobce drog by zcela jistě zajímalo, cože to byl za matroš. co měli autoři snímku. Marně jsem čekal na avizované salvy smíchu a vůbec na humor jako takový. Tahle stupidita mne ničím nenadchla a málem jsem u toho usnul. Snad se autoři domnívali, že to zachrání podivnými kostýmy?? Nu, nezachránili. Ale vydržel jsem hodinu, což je jistě úspěch. 201205134000/0000/0000 ()

Luksa 

všechny recenze uživatele

Jared Hess bude asi divnej týpek. Jeho další počin má většinu trademarků tohoto osobitého režiséra, ale zatímco Napoleon Dynamit byl nehorázná sranda a Nacho Libre bych viděl tak na lepší tři hvězdy, u Broncos jsem se dlouho rozhodoval zda nebudou adekvátnější hvězdy dvě. Obsahuje sice několik scén které byly vtipné až na půdu, u některých vedlejších postav jsem nechápal :-), zápletka mě zaujala a je to celé hrozně milé, ulítlé, buranské, zkrátka typický Jared Hess. Ale stejně jako celek film nedrží moc pohromadě, navíc množství křečovitých scén a oslizlého humoru bylo víc než je zdrávo. 50%, zaokrouhluji tedy nahoru za úvodní písničku. ()

Galerie (10)

Související novinky

Jack Black ministrem obrany

Jack Black ministrem obrany

18.05.2015

Režisér Jared Hess se proslavil komedií Napoleon Dynamit, svůj debut nicméně dodnes nezastínil. Boží zápasník ani Divnej týpek příliš kladných ohlasů neposbírali, Hessovu reputaci ale možná napraví… (více)

Reklama

Reklama