Reklama

Reklama

Film o filmu: O rodičích a dětech

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Dokumentární pohled na život kolem natáčení filmu Vladimíra Michálka pohledem rodičů a dětí. Rozhovory s jednotlivými protagonisty filmu, například se scénáristou Jiřím Křižanem a jeho maminkou nebo Josefem Somrem, který vzpomíná na své rodiče. (ČSFD)

Recenze (6)

bassator 

všechny recenze uživatele

Ohodnotím stejně dobře jako film samotný. Úplně jinak udělaný film o filmu, který se nezajímal jen o film samotný, ale spíše o rodiče a děti všech tvůrců co se na něm podíleli... - 28. 9. 2009 - 70% ()

blixadovan 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad s konfrontací s vlastními rodiči tvůrců, škoda jen, že bylo zřejmě nutno zachovat krátkometrážní formát. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Snímek O rodičích a dětech mám hrozně rád, ale Film o filmu je strašný. Co se technické stránky týče, tak popisky herců mizí tak rychle, že je ani nelze číst. Totéž platí o archivních fotografiích. Úroveň kamery se blíží amatérismu. Mnohdy je vůbec těžké rozpoznat, kdo je kdo a o kom se vlastně mluví. Je to hlavně zmatečným a chaotickým vyprávěním a přebíháním od osoby k osobě bez nějakého konceptu. Celý styl natočení nedává ani hlavu ani patu. Vše jde v opravdu rychlém sledu za sebou. Obecně jde o to, kolik členů štábu, včetně herců, mají něco, a případně co, společného se svými předky. Nakolik jsou si podobní a přebírají jejich zvyky či povahy. ()

Reklama

Reklama