Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zmutovaní mravenci zaplavili letadlo, dostávají se všude, i do kokpitu. Žádný stát nechce povolit přistání... (oficiální text distributora)

Recenze (18)

eye candy 

všechny recenze uživatele

Jedna věc je natočit zábavné béčko a druhá dokázat do relativně krátkého časového úseku vtěsnat takový depozit sraček a klišé a dokázat se u toho tvářit seriozně. Věřím tomu, že to tvůrci vlastně ani nemysleli vážně protože si nedokáži představit jak by někdo kdo je alespoň jeden den v roce při smyslech mohl vytvořit takový filmový pahýl a myslet si, že s ním udělá komukoliv dobře. Do hororu má tato -záležitost- hodně daleko a už jen fakt že někoho napadne spojitost s tímto žánrem je pro Mravenčí invazi velkým komplimentem. Hlavní hrdiny či rovnou celou posádku by v soutěži inteligence převálcovala snad i bedna sodovek ale na rovinu, kdo z nás by dokázal intelektuálně vzdorovat centimetrovému, mimořádně nebezpečně vyhlížejícímu, mravenci s poněkud pochybnými vražednými motivy? Přiznám se že jsem v průběhu celého filmu čekal na smilování boží, abych mohl Mendelukovi za snahu udělit alespoň jednu *. Třeba že hlavní hrdina vytáhne z příručního zavazadla mravenečníka nebo něco podobně absurdního, nakonec ale musím objektivně uznat, že jsem se debilitou některých scén fakt pobavil a zároveň jsem viděl už i mnohem lacinější béčka, takže ta jedna je zasloužená. Jedna zasloužená hvězdička za další otisk Mendelukova paviásnkého zadku do písku. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Další z řady děsivých béček (céček). Efekty jsou ostudné, postavy nesympatické a chování cestujících je absolutně nereálné. Nebo vy byste snad začali vyznávat lásku ženě, kterou znáte pouhých pár hodin, a to ve chvíli, kdy půl metru od vás pochodují tisíce smrtelně jedovatých mravenců a vy je musíte rychle zlikvidovat nebo napadnou a zahubí všechny cestující včetně vašich blízkých? Pardon, ale tyhle filmy bych zakázala... Hvězda je jen za to, že jsem se to přinutila dokoukat. A mezi námi - konec je stejně tupý, jak jsem čekala. ()

Reklama

Zu162 

všechny recenze uživatele

My jsme se s přítelem docela bavili nad hloupostí celého filmu. Ve snímku se pořád opakují stejné záběry mravenců a to buď puštěné pozpátku nebo zrcadlově obrácené. Dostalo nás, že na konci hlavní hrdinové našli nalezeného psa, kterého si nechali. Problém byl v tom, že pes byl na palubě letadla v zavazadlovém prostoru a ničí nebyl:-) ()

-Bomba- 

všechny recenze uživatele

Haha! Čekal jsem další tuctový eko horror ale jak jsem byl rád, že jsem se zmílil. Mravenčí invaze je totiž super pohodovkou na vypnutí mozku, která se nebere smrtelně vážně jako jiné filmy, kde zabíjejí obrovští žraloci, olihně, krakatice, krokodýli, červi, piraně nebo třeba celá zoo. Prostě je to tu všechno free a jsou povoleny i takové blbosti, jako třeba samotné přenesení mravenců na letadlo v nemocném chlápkovi (jak se tam asi mršky dostaly). Nedoporučuju těm, kteří od každého filmu očekávají hluboké psychologické drama, ti ostatní (nejlépe fandové eko horrorů) nechť vstoupí a baví se! ()

Unterschleif odpad!

všechny recenze uživatele

Takto premrhaný čas a peniaze, tak to sa len tak nevidí... Postavy sa správajú ako totálni hlupáci bez štipky logiky alebo rozumu. scenár je až trápne predvídateľný. Klišé a zase klišé. Kto dostal taký stupídny nápad natočiť takýto debilný film? A pre koho to točili? Môže existovať niekto komu sa to páči? ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Je zvláštní, že film měl v USA premiéru na kabelové TV Lifetime (LMN), což je zábavný program orientovaný převážně na ženskou populaci. (Terva)

Reklama

Reklama