Reklama

Reklama

Vražda ve vnitrozemí

(TV film)
  • Austrálie Joanne Lees: Murder in the Outback (více)

Výlet snů se změnil v noční horor. Manžel byl zastřelen a ji unesl vrah. Podařilo se jí uniknout a po čtyřech letech se snaží vysoudit pro něj co nejvyšší trest. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Sista 

všechny recenze uživatele

Nedomyšlená slátanina - hrozné herecké výkony s ultra nesympatickou hlavní hrdinkou, ubohá kamera, přešpatný scénář..Například scéna přepadení je scénáristicky plná divností a logických chyb. Jaké bylo potom moje překvapení, když se během celého soudu řešily přávě tyto nejasnosti..WTF? Navíc ta hlavní hádanka - kdo to odjíždí přeparkovat van přepadených, když hned v dalším záběru pachatel (jediný) odjíždí vlastním autem - zůstává nevyjasněna.... ()

Reklama

cyright 

všechny recenze uživatele

Taková suchárna prapodivná, přesně ve mdlém stylu commonwealthu ;-). Tragičtí ochotničtí herci působí jako oživlé woodoo panenky, tedy kromě hlavní hdrinky, která naopak po celý film přehnaně hysterčí. Nepochytil jsem, jestli je to inspirováno skutečnou událostí, ale zápletka působí uměle až hloupoučce. Za všechny stačí vzpomenout na přehazování spoutaných rukou zpoza těla před tělo. Panebože to snad zvládne každý během pár sekud a tam je z toho málem neřešitelná věda. Asi je u protinožců naopak úplně vše! :-). Tento film vás uondá. Koukejte na něj jen z nouze, jen když budete trpět nespavostí a další kanály nebudou dávat ani to pitomé zrnění. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama