Reklama

Reklama

Dívka jede sama v autě. Po cestě narazí na mladíka, který potřebuje svézt. Po nějakém čase dojedou do tamějšího baru, jehož majitelka se zdá být milá. Ovšem opak je pravdou. Ta si ochočila zdejší nestvůry, které žijí v podzemí a musí jim dodávat lidskou krev. Začíná boj o přežití. (Beckett51)

Recenze (33)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Francouzský masakr buranskou matrónou a latexovými bubáky.. Sama myšlenka přesunu od hixploitationu ke krmení kvičících zmutovaných havířů bez sklonů k metrosexualitě je zajímavým bodem, ovšem co je to platné, když její realizace působí i přes přátelskou stopáž zmateně a křečovitě. Laugier a Bustillo už jistě mají na sezení anonymních sadistů nachystanou pro pana režiséra židli.. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Možné spoilery, byť obsah zde už prozrazuje zbytečně moc. Špinavý a místy zvláštní film se veze na vlně extrémních francouzských kousků, i když ve finále je gore umírněné. A to prosím nechybí urvaná ruka, ustřelená ruka, vyrvané srdce, proražená hruď.... Počátek evokuje buranské horory - farma, šílená farmářka se synem, klece na chov lidského dobytka. Podzemní bytosti nejsou nemrtví, tedy zombie, nýbrž jakési temné plemeno, co má nejblíže k upírům. Původně jsem tedy, vzhledem k luně, očekával něco na způsob vlkodlaků. Líbil se mi vizuál, místy příjemná atmosféra, velice pěkná je třeba scéna, kdy kůň táhne vozík s oběťmi, povedený je stroj na odběr krve a při utržení ruky jsem si tak nějak vzpomněl na scénu z Boje o oheň. Pěknou atmosféru má i hon v rákosí a konec potěšil. Žádný zázrak, jen takový příjemný evropský horor. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

V podstatě blbost a scenáristická křeč, ale prostupuje tím dost zvláštní atmosféra a pár momentů (když se objeví monstra) je vyloženě skvělých. Z celého La Meute jsem měl dojem, jako kdyby jej natočil značně vyčerpaný Jean-Pierre Jeunet. Z mnou velmi očekávaného filmu se zkrátka vyklubal takový podivný patvar, který se občas snaží postrašit, občas pobavit, ale daří se mu to jen střídavě. Konec divný. Dávám něco mezi 40 a 60 procenty. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Nesoudržný pokus o mix řady hororvých motivů svůj neúspěch maskuje hutnou atmosférou a výpravou, která se vyznačuje každodenní omšelostí. Jenže právě snaha nacpat do jednoho příběhu co nejvíce žánrových schémat ústí v rozpadlý scénář, který postrádá jakoukoli vnitřní logiku s výjimkou trucovité umanutosti tvůrců, že postavy se budou řídit jejich pokyny a ne rozumem. 3/10 ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Charlotte cestuje krajinou. Jedného dňa zoberie stopára nakoľko sa chce cítiť bezpečnejšie. Zastavia sa v malej reštike, kde si chce mladý muž odskočiť na toaletu. Viac sa však neukáže. Charlotte z miesta odchádza, no v noci sa vracia nakoľko chce svoju novú známosť nájsť. To však nemala robiť. Nie je totiž všetko tak, ako sa na prvý pohľad zdá. Galský kohút a jeho zvrátenosti. To je proste niečo úplne iné, ako diela z poza oceánu. Originalita tomuto hororu nechýba. Všetko je to však na priemernej úrovni. Príjemnú zábavu. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama