Reklama

Reklama

Dívka jede sama v autě. Po cestě narazí na mladíka, který potřebuje svézt. Po nějakém čase dojedou do tamějšího baru, jehož majitelka se zdá být milá. Ovšem opak je pravdou. Ta si ochočila zdejší nestvůry, které žijí v podzemí a musí jim dodávat lidskou krev. Začíná boj o přežití. (Beckett51)

Recenze (33)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Francouzský masakr buranskou matrónou a latexovými bubáky.. Sama myšlenka přesunu od hixploitationu ke krmení kvičících zmutovaných havířů bez sklonů k metrosexualitě je zajímavým bodem, ovšem co je to platné, když její realizace působí i přes přátelskou stopáž zmateně a křečovitě. Laugier a Bustillo už jistě mají na sezení anonymních sadistů nachystanou pro pana režiséra židli.. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Nesoudržný pokus o mix řady hororvých motivů svůj neúspěch maskuje hutnou atmosférou a výpravou, která se vyznačuje každodenní omšelostí. Jenže právě snaha nacpat do jednoho příběhu co nejvíce žánrových schémat ústí v rozpadlý scénář, který postrádá jakoukoli vnitřní logiku s výjimkou trucovité umanutosti tvůrců, že postavy se budou řídit jejich pokyny a ne rozumem. 3/10 ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Horror začínal jako jiné horrory. Holka jede sama v autě. Cestou narazí na hnusáky motorkáře. Přibere i stopaře a zastaví v zapadákově v hospodě. Stopař jde na WC a už se nevrátí. Holce je to divné a tak to jde prozkoumat. Pokud čekáte úchylné kanibali, nebo oběti, kterým jsou odebírány orgány, tak jste na omylu. Tady totiž "zem" potřebuje krev..... Dávám 60% a to zejména za jednu scénu, která mne uchvátila. Jedna obět měla velkou díru v hlavě. Bylo potřeba, aby z této díry tekla krev. Jenže netekla. A tak bylo mláceno po zátylku, až se krev spustila. Zvuky a pohyby podobné těm, když máme kečup v plastové láhvi a chceme ho dostat ze dna. Taky boucháme až vystříkne :-) ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Někteří žabožroutí scénáristé a režiséři v jedné osobě by měli přestat čichat lepidlo. Neprodleně! Ale možná, že mu teď děsně křivdím! Třeba je Franck Richard jen retardovaný syn majitele filmového studia, kterému dal papá nádherný dárek k narozeninám a umožnil mu vizualizovat jeho ementálové noční poluce! Na Festivalu slaboduchého diváka něco takového určitě získá i Zlatého Dawna, tak proč to nakonec nemrsknout do distribuce, že ano..... ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

V podstatě blbost a scenáristická křeč, ale prostupuje tím dost zvláštní atmosféra a pár momentů (když se objeví monstra) je vyloženě skvělých. Z celého La Meute jsem měl dojem, jako kdyby jej natočil značně vyčerpaný Jean-Pierre Jeunet. Z mnou velmi očekávaného filmu se zkrátka vyklubal takový podivný patvar, který se občas snaží postrašit, občas pobavit, ale daří se mu to jen střídavě. Konec divný. Dávám něco mezi 40 a 60 procenty. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama