Reklama

Reklama

VOD (1)

Ink je neobvykle natočený fantasy film, v jehož světě naše sny vytváří dvě strany, Vypravěči tvoří ty dobré a Inkubové ty zlé. Sledujeme propojený osud Inka, tuláka mezi světy, který se chce stát Inkubem pomocí únosu duše malé holčičky, a osud Johna, jejího otce, který je ztracený ve světě skutečném. Celý děj na pozadí klasického souboje nespecifikovaného dobra se zlem je pojat velice psychedelickým způsobem a krom samotného děje a rozuzlení představuje jedinečný zážitek především svou formou. (Sysel_CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (184)

Lulu13 

všechny recenze uživatele

Po skončení tituliek som ostala v nemom úžase. Wow! Neviem či vyzdvihnúť skôr vizuálnu stránku filmu, alebo tú dejovú, pretože obe sa ma dotkli rovnako silno. K tomu všetkému krásna hudba, výborní herci a môžem s kľudním svedomím povedať, že INK je jeden z najkrajších a hlavne najoriginálnejších filmov aké som doposiaľ videla. Absolútne nechápem tie nízke hodnotenia. Pre mňa jednoznačne 5*. ()

wampilenka 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou mám "štěstí" na filmy, které pohřbívá kýčovitý příběh. V tomto případě to nevnímám jako jedinou slabinu díla, protože i obraz na mě působil všelijak, ale rozostření a přepaly bych ještě dokázala prominout jako jakýsi pokus o "atmosféru". Postavy se dělily na nechutně dobré a nechutně zlé /i když občas tam nějaké drobné kolísnání bylo, nejzřetelnější, a pro film nejdůležitější, bylo v postavě Inka/. Kariérismus a snaha o úspěch za každou cenu jsou hodnoty nejzápornější, a takové vábí zlé Inkuby (neplést se sexuálními démony, tito jsou téměř bezpohlavní). Na druhé straně stojí otcovská láska, jejíž důležitost je ve filmu téměř zbožšťěna, a za tu (a za krásné sny) bojují hodní Vypravěči. V centru pozornosti většiny postav je malá roztomilá holčička, což už je samo o sobě docela "hraní na city". Záběry na šťastnou rodinku v poli slunečnic jsou pak opravdu těžký kalibr. Abych pouze nerýpala, uznávám, že Inkubové byli nádherně/odporně děsiví s těmi svými "dokonalými" úsměvy... ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Co to jako je?Byl boj rozhodnout se,jestli budu film sledovat,nebo ne.Nakonec zvědavost zvítězila,a to byla chyba.Už jen snový,roztřesený,zamlžený,barevně přebuzený sekvence ,z kterejch u každýho podobnýho filmu,kde jich je tolik uchcávám,hnali tenhle film do podprůměru.A je mi úplně u prdele,že je to neholywodský,jiný a pro někoho výborný.Děsná,vlastně nijaká výprava(tu lepenku přes oči mám doma v sekretáři),herci strnulý,bitky trapný,prostě totální ,a navíc nezábavná zbytečnost.74%?To spíš znamená množství prosranýho filmovýho materiálu,než hodnocení.10%. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Co mi u filmu vadilo, tak kulisy a někdy herectví na úrovni studentského snímku. Což se tvůrci snažili zakrýt rychlými střihy, švenky a někdy i zoomováním. Použité filtry, no dobrá, měly odlišit jednotlivé světy. Na druhou stranu, když jsem se s těmito negativy smířil, dostal jsem slušnou fantasy sci-fi o tom, že bychom neměli zapomínat na své blízké a mít je rádi. Což si myslím je hodně nutné poselství dnešních dní. ()

chemopren 

všechny recenze uživatele

Jeden z najoriginalnejsich filmov co som v poslednom case videl. Skvely namet, pribeh, herci, efekty, no proste vsetko. Koniec nemal chybu. Za malo penazi vela muziky... Jedine co sa da vytknut ze zaciatok je trochu rozhadzany inak podla mna skvely film. btw len uplny retard moze ist s hodnotenim pod 2 * ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Rozpočet filmu byl pouhých 250 tisíc amerických dolarů.
    (Martrix)
  • O distribuci filmu neprojevilo zájem žádné větší studio. Proto byla společnost Double Edge Films donucena sama se postarat o nasazení filmu do nezávislých kin, na DVD a o online distribuci. Na internetu se stal Ink hitem a během týdnu si ho stáhlo několik set tisíc uživatelů, což vyústilo v obrovský zájem o film nejen na internetu, ale také zvýšilo jeho prodej na DVD a Blu-ray. (s.e.p.p)

Reklama

Reklama