Reklama

Reklama

Malé městečko je otřeseno sebevraždou mladého páru. Další sebevraždy rychle následují a všichni obyvatelé jsou brzy vystrašení a nevědí si rady. Studentka Lindsay a její přítel Aidan ale objeví něco zlého, co spojuje všechny oběti. Lindsay si postupně uvědomuje, že další na řadě je právě ona a její jedinou nadějí je Aidan... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (85)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrný mystery horor, který není zas až tak strašidelný jako spíš napínavý. Film nestojí na laciných lekačkách, ale spíše navozuje nepříjemnou atmosféru. Obsazení parádní - Elizabeth Rice je pastvou pro oči a Thomas Dekker je i přes tu jeho úchylku na emo role sympaťák jako vždy. Režijně skvěle zvládnuté, hudebně minimalistické a účelné. Závěr fajn, ale celkovou pointu bych uvítal zajímavější. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ukázka, že poměrně dobrý nápad dokáže shodit provedení, to mohlo být trošku lepší. Zachraňují to ale docela obstojné herecké výkony hlavně mladších rolí (hlavní hrdinka, sestřenka, úžasná Rumer, škoda, že nedostala více prostoru) a naprosto výborné závěrečné titulky. Paradoxně filmu pomáhá fakt, že nemám moc rád křesťany. Čistý průměr. 2,5* ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Za den jsem zkoukl 4 filmy After dark horror fest a tohle je asi nejslabší. Je sice hezké že tu hraje moje oblíbená Rumer Willis ale co naplat když se objevý ten hereckej vykleštěnec Dekker který umí snad mín výrazů než Cage tak je to průser. Celej film se děsně táhne k nepovedenýmu finále a to co je mezitím je nuda která si zaslouží jen 2*. Celej film považuju za slušnej průser. Ale na druhou stranu to režisérovy odpouštím přeci jenom zas tak moc filmů za sebou nemá. Ale příště už tak schovívavej nebudu. ()

drankeryth

všechny recenze uživatele

Aj tento film dostal podla mna az prilis vysoke hodnotenie od niektorych ludi. Podla mna je to podpriemerny film, ktory sa vlecie utapajucim tempom a kde nic tu nic sa vobec nedeje v tomto akoze horore. No, aby som neklamal, sem tam sa ukazu nejake naznaky duchov, ktory boli niekedy fajn zakomponovany do filmu. Takych dobrych chvil je fakt poskromnu, ale co uz, ved nemoze byt kazdy film skvely. Dej filmu je o jednej zatuchnutej knizke na ktorej urobili ritual dvaja bratia. Film sa zaobera klasickym pomstichtivym dejom, v ktorom ide co najviac ublizit ludom a to smrtou. Vsetko sa to toci okolo samovrazd, ktore aj mohli spravit lepsie. Co ma najviac prekvapilo bol uvod a zaver filmu, skor ten zaver bol omnoho lepsi ako ten uvod filmu. Zlo sa im nepodarilo znicit a tak na zaver ukazali fajnovo zabery na obyvatelov mestecka ako dopadli. Skoda, ze nevyuzili lepsie sancu na zfilmovanie tohoto cudesneho pribehu a mozno by to aj potom vyzeralo lepsie na skuknutie pre mna:) ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

"Ve jménu Boha za posledních 2000 let zemřelo nesčetněkrát více lidí, než ve jménu Ďábla." Tento film je tomu důkazem a tom smyslu, že vidíme zfanatizované městečko, které touží po odplatě na základě svých přesvědčení. Jak obvinit druhé z čarodejnictví či spolčení s Ďáblem je jednoduché, že? Historie to potvrdila hodněkrát... Film měl od začátku skvělou atmosféru a tempo, které podpořila dobrá hudba... Nesouhlasím s uživatelem J*A*S*M že dějově film o velkou originalitu nezavadí, jelikož u mne tento snímek o originalitu zavadil dost... Celá zápletka je zajímavá a do samotného konce jsem nevěděl jak to vůbec je a když už jsem to zjistil, tak mne dostal perfektní závěr, který jsem nečekal... Herecky obstojně zahrané, z větší části ani ne moc klišovité (i když pár klišé se tam najde), dobře natočené se skvělou atmosférou, dějem a hudbou... Mohlo to býti třeba ještě lepší, ale kdyby v takovédle atmosféře byli většiny hororů, tak se vůběc nezlobím... ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama