Reklama

Reklama

Malé městečko je otřeseno sebevraždou mladého páru. Další sebevraždy rychle následují a všichni obyvatelé jsou brzy vystrašení a nevědí si rady. Studentka Lindsay a její přítel Aidan ale objeví něco zlého, co spojuje všechny oběti. Lindsay si postupně uvědomuje, že další na řadě je právě ona a její jedinou nadějí je Aidan... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (85)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrná duchařina a nebýt pár chyb, kterých jsem si všiml, hodnocení bych zvýšil minimálně o jednu hvězdu. V závěru temnou atmosféru ubyla fatální chyba. U baráku byla tma a při vběhnutí do lesa a náhle k vodě už bylo světlo a atmosféra šla dolu. Odehrávat se ve tmě, tak závěr je daleko napínavější. Čekal jsem podle hodnocení horší horor, tak že spokojenost.. 6/10 = 60% ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Malým městečkem otřásá série sebevražd. Co je ale horší, nejde jen o psychicky labilní občany, ale jistý si nemůže být vůbec nikdo. Lindsay (Elizabeth Rice) ale zjišťuje, že sebevraždy má na svědomí dávná kletba, a jedině ona - a její kamarád Aidam, mají tu možnost šílenství zastavit. Musí proto udělat jen jediné ... Po pomalém rozjezdu mne začal film vtahovat do příběhu mnohem víc, a ke konci jsem byl vyloženě napjatej jak to celé dopadne. Některé scény se vyloženě povedly (scéna v koupelně), některé o něco méně. Co mne ale dostalo byl samotný konec - ten mi přišel jako jeden z nejlepších, které jsem v daném žánru viděl... ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrný mystery horor, který není zas až tak strašidelný jako spíš napínavý. Film nestojí na laciných lekačkách, ale spíše navozuje nepříjemnou atmosféru. Obsazení parádní - Elizabeth Rice je pastvou pro oči a Thomas Dekker je i přes tu jeho úchylku na emo role sympaťák jako vždy. Režijně skvěle zvládnuté, hudebně minimalistické a účelné. Závěr fajn, ale celkovou pointu bych uvítal zajímavější. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

A tak není to úplně špatný. Kombinace Noční můry v Elm Street (svým způsobem) s tou měsíční upírsko puberťáckou trilogií (taky svým způsobem), bez snů a bez upírů... Dost slušná kamera, i herecké výkony, dobře vybrané městečko. Akorát brzy přijde nuda, karty jsou rozdané a pak se jen čeká na konec. Ten jsem trošku nepobral - oběť jako oběť, ne? ()

drankeryth

všechny recenze uživatele

Aj tento film dostal podla mna az prilis vysoke hodnotenie od niektorych ludi. Podla mna je to podpriemerny film, ktory sa vlecie utapajucim tempom a kde nic tu nic sa vobec nedeje v tomto akoze horore. No, aby som neklamal, sem tam sa ukazu nejake naznaky duchov, ktory boli niekedy fajn zakomponovany do filmu. Takych dobrych chvil je fakt poskromnu, ale co uz, ved nemoze byt kazdy film skvely. Dej filmu je o jednej zatuchnutej knizke na ktorej urobili ritual dvaja bratia. Film sa zaobera klasickym pomstichtivym dejom, v ktorom ide co najviac ublizit ludom a to smrtou. Vsetko sa to toci okolo samovrazd, ktore aj mohli spravit lepsie. Co ma najviac prekvapilo bol uvod a zaver filmu, skor ten zaver bol omnoho lepsi ako ten uvod filmu. Zlo sa im nepodarilo znicit a tak na zaver ukazali fajnovo zabery na obyvatelov mestecka ako dopadli. Skoda, ze nevyuzili lepsie sancu na zfilmovanie tohoto cudesneho pribehu a mozno by to aj potom vyzeralo lepsie na skuknutie pre mna:) ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama