Reklama

Reklama

Malé městečko je otřeseno sebevraždou mladého páru. Další sebevraždy rychle následují a všichni obyvatelé jsou brzy vystrašení a nevědí si rady. Studentka Lindsay a její přítel Aidan ale objeví něco zlého, co spojuje všechny oběti. Lindsay si postupně uvědomuje, že další na řadě je právě ona a její jedinou nadějí je Aidan... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (85)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Drahí, zmanipulovaní bohabojní kresťania, dodržiavajúci božie zákony rovnako často, ako ateisti, vidíte sa? Vaše srdcia sú plné nenávisti a nie lásky! No, ale k filmu. Potešenie na mojej strane. Až na pár hluchých miest, ide o perfektný, aj keď remeselne nie vždy dokonalý príspevok do hororového žánru. S minimom krvi, zato s maximom tajomna a desivej atmosféry. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

"Ve jménu Boha za posledních 2000 let zemřelo nesčetněkrát více lidí, než ve jménu Ďábla." Tento film je tomu důkazem a tom smyslu, že vidíme zfanatizované městečko, které touží po odplatě na základě svých přesvědčení. Jak obvinit druhé z čarodejnictví či spolčení s Ďáblem je jednoduché, že? Historie to potvrdila hodněkrát... Film měl od začátku skvělou atmosféru a tempo, které podpořila dobrá hudba... Nesouhlasím s uživatelem J*A*S*M že dějově film o velkou originalitu nezavadí, jelikož u mne tento snímek o originalitu zavadil dost... Celá zápletka je zajímavá a do samotného konce jsem nevěděl jak to vůbec je a když už jsem to zjistil, tak mne dostal perfektní závěr, který jsem nečekal... Herecky obstojně zahrané, z větší části ani ne moc klišovité (i když pár klišé se tam najde), dobře natočené se skvělou atmosférou, dějem a hudbou... Mohlo to býti třeba ještě lepší, ale kdyby v takovédle atmosféře byli většiny hororů, tak se vůběc nezlobím... ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrná duchařina a nebýt pár chyb, kterých jsem si všiml, hodnocení bych zvýšil minimálně o jednu hvězdu. V závěru temnou atmosféru ubyla fatální chyba. U baráku byla tma a při vběhnutí do lesa a náhle k vodě už bylo světlo a atmosféra šla dolu. Odehrávat se ve tmě, tak závěr je daleko napínavější. Čekal jsem podle hodnocení horší horor, tak že spokojenost.. 6/10 = 60% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Když se na vás nalepí duch, není snadné se ho zbavit. A pokud jste tím duchem vy, pak je to na mašli... To je celé. Sebevraždy přibývají, prokletí se předává, a jak se zdá, zlomit se ho zřejmě nepodaří. Zástupci církve, tedy hlavně pastorův syn a pošuk, co se pasuje na božího vojáka, v tom mají jasno. Vytrhat býlí, i kdyby za to měli sami skončit v pekle (což si samozřejmě nemyslí). Záporáci slizcí, Lindsay zajímavá a konec šťavnatý. Příjemná duchařina, kde nepadají hrnce z polic, nepoletují židle ani na vás tvůrci nebafají. 3,5* p.s. Julie se tedy rozhodně neotrávila...... ()

Alouette 

všechny recenze uživatele

Tajemná kniha a manipulace s ní způsobí sérii sebevražd v malém, silně náboženském městečku. Jedna mladá obyvatelka s kámošem, který nepochází zrovna z oblíbené rodinky, přímo nenáviděné místními katolickými, fanatickými obyvateli, nemají jinou možnost, než knihu zla zničit a předejít dalším nešťastným smrtím. U filmu jsem dvakrát usnul. No malinko jsem se nudil no. Možná se film bude líbit pubescentnímu divákovi, který se zamiluje do milých mladých, krásně načesaných amíků, kteří bojují se zlem a nezapomenou si během toho načesat své přechytralé hlavičky. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama