Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jako balvan vězí mezi manžely stín podezření a nedůvěry poté, co Brandon (James Mason) prožil v minulosti milostní románek. Manželka Jessie (Barbara Stanwyck) se mu snaží věřit, ale její sebedůvěra klesá, když Brandon opět potká svou milenku Isabel (Ava Gardner). Zoufalá Jessie se seznámí s Markem (Van Heflin). Právě se vrátil z Evropy a zdá se, že mu Jessie není lhostejná. Tehdy ale události naberou nečekaný spád. (ilclassico)

(více)

Recenze (3)

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Milostne drama, plne patetickych gest a "prudkych otocek k vlajicim zaclonam"... Na druhou stranu naprosto spickove obsazeni, kvalitni herecke vykony a krasne vizualni zpracovani z toho dela moc peknou podivanou. Ja osobne jsem byl spokojeny. P.S.: ...a at je Ava kocka jaka je, tak tady se mi libila vice Cyd. Potesil William Frawley a samozrejme bozi Beverly a jeji bitka s Heflinem. :-) ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Pracovně je newyorský právník Brandon Bourne (James Mason) velmi úspěšný. Avšak po jeho aférce s bezstarostnou Isabel Louison (Ava Gardner) to zaskřípe v jeho manželství. Brandonova žena Jessie (Barbara Stanwyck) svému muži sice odputila, avšak podezřívavost se jí nadobro ubytovala v mysli. Jessie žije v ustavičném strachu, že se manželovo klopýtnutí může opakovat a není tomu tak bezdůvodně... "Milostné drama", které zaujme především slušně propracovanými charaktery a precizními dialogy. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Milostna drama, ktora cloveku nic neda. Dobre je to len ako sucast vseobecneho rozhladu - po behu/namahavej prci sa da pritom dobre oddychnut :  70 % ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Film způsobil skandál, když si Ava Gardner začala románek s ženatým Frankem Sinatrou. Noviny psaly o Gardnerové jako o „rozvracečce manželství“ a filmem se zabýval i výbor Senátu Spojených států, protože znázorňoval nevěru v době, kdy mimomanželský sex vzbuzoval veřejné pohoršení. (kenny.h)

Reklama

Reklama