Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Študent Michael Nowlin (Christopher Jacot) si žije pokojným a bezstarostným životom, ale iba dovtedy, kým si nezačne milostný románik s príťažlivou 32 ročnou Vivian Jamisonovou (Jayne Heitmeyer), vydatou za bohatého obchodníka. Michael sa do nej bezhlavo zamiluje, ona mu však dá v nepríjemnej hádke otvorene najavo, že svojho manžela Davida (Barry Flatman) kvôli nemu neopustí a rozhodne sa vzťah s mladíkom ukončiť. Michael znáša túto boľavú skutočnosť veľmi ťažko, neovládne sa a na Vivian zaútočí... Na druhý deň všetky médiá uverejnia správu o tragickej smrti manželky vplyvného Davida. Polícia, ktorá začne prípad vyšetrovať označí ako páchateľa práve mladého Michaela. Uväznia ho a obvinenia z vraždy. Napriek tomu, že všetky dôkazy však svedčia v chlapcov neprospech, jediná ktorá verí v Michaelovu nevinu je jeho matka Sandra (Tracy Nelson). Rozhodne sa konať na vlastnú päsť aby očistila synovo meno a dokázala jeho nevinu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Nezvratitelný důkaz toho, že i obyčejný thriller potřebuje alespoň trochu scénáristické nápaditosti. Logické chyby (policie okamžitě po nalezení těla vmete hlavnímu hrdinovi do tváře, že se jeho otisky našly na místě činu) i typické zjednodušovačky (svědek si vzpomene na jediné jméno, což je vždy zrovna to, které vyšetřovatel potřebuje) ještě dokážu nějak s přivřenýma očima přeskočit, ale fakt, že v prvních deseti minutách odhadnu, kdo je vrah, jaký byl jeho motiv, jak čin spáchal i jak se bude děj vyvíjet, je i na mě trochu moc. Pokud chcete vidět, jak vypadaji všechna žánrová klišé, nelze než tento film doporučit. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Bez dobrého příběhu (scénáře) se prostě nepodaří natočit úspěšný thriller. Podprůměrný snímek, na který určitě hned zítra zapomenu. ()

Reklama

Hillock 

všechny recenze uživatele

Scénář jako takový není špatný, ale... Obsazení je slabé. Někteří herci mají vykulené oči, jakoby sežrali hovno a nedokázali tomu uvěřit. Kamera je typicky televizní, což by nebylo na škodu, kdyby... Ano, o5 herci. Nevím, zda to byl záměr, ale podprůměrný casting nemůže znamenat nic jiného než podprůměrné komedianty. Věřím tomu, že kdyby si Clint Eastwood vzal tento film na starost, dopadlo by to minimálně o dvě hvězdy lépe. No, a abych nezapomněl na katastrofální režii. Zde je vidět, že i diletant může režírovat. ()

k.rakonos 

všechny recenze uživatele

Na televizní tvorbu poměrně slušná detektivka - thriller, nepostrádala napětí. Nebylo moc co vytknout, snad jen to, jak si matka samoživitelka se vším poradila a že hlavní hrdina hrál 17-letého ve svých 26 letech, ale co by odpovídalo byl fakt, jak by to policie rychle uzavřela, bez podrobného vyšetřování. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v kanadské provincii Ontario v Ottawě. (Terva)

Reklama

Reklama