Reklama

Reklama

VOD (1)

Řetězová zpráva vypráví příběh skupiny středoškoláků, kteří všichni obdrží stejný dopis s varováním, že pokud ho nepošlou dál, zemřou. Zpočátku většina z nich varování ignoruje, dokud dva z nich – Johnny (Cohen) a Dante (Segan), kteří dopis nepřeposlali, zemřou hroznou smrtí. Inteligentní Jessie Campbell (Reed) začne mít podezření, že mezi jejich smrtí a řetězovým dopisem existuje spojitost, a záhy se rozpoutá souboj s časem, při kterém jsou studenti nuceni zjistit, jakým způsobem je vrah sleduje. Obracejí se s prosbou o pomoc na rodiče a policii, ale Jessiině teorii nikdo nevěří až do chvíle, než detektiv Jim Crenshaw (David) zjistí, že je sám štvancem zcela nového hororového zabijáka. Dokáží jeho běsnění zastavit, nebo je jedinou možností přežití přeposlání zlověstného dopisu? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (98)

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Jak zničit film?? Podívat se na verzi, kterou člověk nedopatřením nasleduje, bez jedné zásadní scény. Nechápu co to bylo...Vemte si: jeden z hlavních hrdinů (uboze napsaných i zahraných postav) se někde pohybuje, či mluví...napětí, přichází to, vrah aaaa...střih jako prase a další scéna. Absolutně zabitý...po třetí takové vraždě si člověk říká...co to je? vždyť film má docela dobrý námět a nevypadá to tak zle? Při předposlední a poslední, kde už člověk umírá nudou, si pomyslíte: nechtělo by se mrknout, zda není i nějaká NEVYSTŘIHANÁ? A Ejhle je!!! o 8 minut delší. Dodatečně dosledovány vraždy, ale už navždy zkaženo. Herci šli, konec bez konce, vraždy(když si je člověk stáhne) slušné. 45% a Záměrně 3* protože kdo ví, kolik z těch nízkých hodnocení tu bylo dík nudě, který byla způsobena ignorantským střihem. Pokud někdo stahuje, což by se určitě nemělo dělat!! tak ne 1:21 minutáž, ale 1:29! ()

berusche 

všechny recenze uživatele

Snaha byla, tady se ale necení...Může mi někdo říct, proč tohle je jeden z dalších, kde středoškoláci vypadají jako kdyby doma měli dvě děti? A ta pointa se evidentně v průběhu skvostu taky ztratila. Jediné pozitivní, co si tu jednu zaslouží, je ten začátek a konec, jak neotřelé! Třeba to ale za dvacet let budou dávat jako malinové béčko. ()

Reklama

StanislachKo odpad!

všechny recenze uživatele

Aby bolo jasno, nepozeral som to s tým prednastavením, že to bude peklo. Prvé (zhruba 3 minúty) ma to aj zaujalo. Ale po chvíli to začalo kolabovať v každom mysliteľnom smere a fakt by som sa musel premáhať, aby som čo i len pokrytecky mal pohľadať dôvod aspoň na jednu hviezdu. Nie, tu sa to proste nedalo. Konkrétne to nemá zmysel rozpisovať, ale každému radím držať sa od tohto ... filmu... čo najďalej. Dávno som nevidel väčší omyl. ()

Anarvin odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je nehorázná ptákovina. Jde o poměrně klasický slasher, ve kterém postavy vraždí dvoumetrový zástupce jakéhosi tajného spolku, který už po staletí bojuje proti technologii. A mládež ji samozřejmě používá nejvíc. Jenže vrah je trapný a drtivá většina úmrtí bez nápadu, špatně nasnímaná a nasvícená. Takže ani milovníci bezduchého násilí si na své dvakrát nepřijdou. Nic moc dalšího totiž film nenabízí. Chybí děs nebo vtip, místo nich je tu jen nuda. Nemastným "hrdinům" se nedá fandit, detektivní pátrání po vrahovi nikam nevede a vůbec celá story nedává nijak zvlášť smysl (už třeba jen to, že bratrstvo, které nesnáší technologii používá samo tu nejmodernější). Takže všechno špatně, vyhněte se tomu! ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Řetězová zpráva je poctivý slasher s hutnou porcí zábavnosti, který ocení především fanoušci slasherů. U obyčejného diváka neznalého pravidel vyvražďovaček hrozí, že odejde znechuceně už po první vraždě. Pokud vám tedy nedělá problém, že je film prošpikován nejen ostrými zbraněmi, ale i logickými kiksy, nemělo by vám dělat problém si Chain Letter užít. Má všechno, co kvalitní slasher má mít. Bod mu odebírám za ony občasné podivné kiksy - jak může vrah na střeše vytáhnout člověka na kotvě, aniž by ji musel rozhoupávat z velkého úhlu, aby se oběti zabodla do těla? Ne, že by mi to zase nějak zkazilo zážitek v kině, ale tenhle zápor prostě nejde přehlédnout. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Betsy Russell, ktorá vo filme stvárnila seržantku Hamill, hrala aj v snímke Saw (2004). Keď jedna z osôb - Neil (Cody Kasch) - dostane prvý krát email, v pozadí beží práve tento film. (beso74)

Reklama

Reklama