Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta dobrodruhů vedená Henry Morganem (Telly Savalas) se pokouší ve Východním Berlíně najít a uzmout poklad, který se za války stratil nacistům. Všechno klape jako na drátkách, dokud se o nich nedozví Sovětská armáda. (sud)

Recenze (3)

sud 

všechny recenze uživatele

Zajímavý dobrodružný film o partě dobrodruhů, kteří se pokouší ukrást ztracený poklad nacistů v Sověty obsazené části Berlína. Viděl jsem to když mi bylo asi deset a pamatuji si osud například scény výslechu bývalého nacisty (kterého nadopovali drogou a jeden z dobrodruhů se přestrojil za Hitlera) a skok autem přes zátaras. Skvělý Telly Savalas a Robert Culp. ()

shantim 

všechny recenze uživatele

Velmi slušný akční snímek nabitý napětím. Několik chlapíků se pokusí uloupit nacisty schovaný poklad. Jediný, kdo ale ví, kde se poklad nachází, je bývalý nacista Holz, a ten je velmi přísně střežen ve vězení pro jednoho vězně. Je tedy třeba najít způsob, jak se k tomuto vězni dostat a jak ještě dostat i z něho ven potřebnou informaci. Napomohou převleky, drogy, vydírání, skákání s autem přes náklaďák a celá akce se neobejde ani bez obětí. 75% hvězdiček ()

Reklama

Galerie (20)

Reklama

Reklama