Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lia zoufale hledá chůvu, která by déle než jeden den zvládla uhlídat její dvě děti. Náhodné setkání s čerstvě nezaměstnaným Tudorem a jeho dcerou ji přiměje k nečekanému rozhodnutí - najmout ho jako chůvu. Tudor s Liou brzy zjistí, že jim život přináší řadu nástrah a před katastrofou je mohou zachránit jen jejich malí "andílci" (TV Nova)

(více)

Recenze (20)

Madhuri odpad!

všechny recenze uživatele

To je tak když přijdete vyšťavení domů a doufáte že v TV bude alespoň něco koukatelného...Samozřejmě není a vy pak jen projíždíte kanály od Barrandovského zrecyklovaného kufru až po Halinu Obrowskou. Pak narazíte na něco co se jeví jako reklama a hele, ono to má 20 min a nic to nepropaguje (krom debility). 10 minut pak zíráte na "herce" kteří jsou natáčeni (pravděpodobně jedním) člověkem co drží kameru poprvé. Pak zakroutíte hlavou ,hlasitě odfrknete, a pokračujete v dalším projíždění kanálů. ()

Reklama

HiddenDragon odpad!

všechny recenze uživatele

Nezastavam nazor, ze by musel clovek videt nekolik epizod, aby ohodnotil serial. 10 minut teto hruzy totiz stacilo, abych mel chut si uriznout koule. Nastesti tu byla moznost prepnout kanal. Neni tu snad nic, co stoji za zminku....herci jak z reklamy, dialogy jak napsane pacienty bohnicke kliniky a i z dabingu jsem mel pocit, ze daberi se zabyvaji ve studiu nejakou bohulibejsi cinnosti O:-) Az nekdo natoci telenovelu, ktera stoji za koukani, obarvim si vlasy, nalakuju nehty a nahraju vsechny dily, abych u jejich sledovani mohl umrit. Do te doby je zanr telenovel jednoznacne zumpou televizni "zabavy". Kdyby udelali pribeh z Transylvanie a z Popescu Draculovu slapku, melo by to aspon erotickej naboj. Toto ne. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Většina romantických seriálů má úvodní znělku dlouhou zhruba minutu a půl, přičemž znělka vznikne sestříháním delší písně. Pro tento seriál však tvůrci píseň neupravili a ani nezkrátili, takže znělka trvá neobvykle více jak tři minuty. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama