Reklama

Reklama

Stopy krve II: Kolem obchází smrt!

  • USA Traces of Death II
všechny plakáty

Obsahy(1)

Znovu se připojte ke svému děsivému hostiteli na cestě do nejneuvěřitelnějších oblastí smrti a ničení. Sledujte, jak při show velkých traků rudne plátno, když se najednou obří robot začne chovat naprosto děsivě. Uvidíte z první ruky a zblízka vybuchující končetiny, mrtvoly létající vzduchem, ničící automobilové vraky a mnohem, mnohem více. (Multivideo)

(více)

Recenze (9)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

O dosť jemnejšie pokračovanie, zamerané tentoraz hlavne na športové nešťastia. Štýl komentovania Damona Foxa sa nezmenil, ale zato Traces of Death II ako celok nadobudol iný rozmer a to vďaka hudbe – DEATH METALU. Vďaka nej dokument získal ešte viac na podivnosti, pretože ten, ktorý si vypočuje aj tento hudobný štýl (napr. aj ja), sa môže pristihnúť, ako si pri scénach smrti podupkáva do rytmu. This is weird! ### To hlavné čo je tu k videniu: Športové, letecké a motoristické nešťastia, násilie, vraždy, chirurgické zábery, atď... ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší, pokud se to o tomto obsahu dá vůbec říct, tak vyspělejší, než předchozí díl. Oceňuju hlavně menší kvantitu, delší stopáž a kvalitní komentář jednotlivých událostí. Některé jsou opravdu nepříjemné, avšak vyvažují to další, ve kterých "si za to můžou sami" různí dobrodruzi, kaskadéři atd. Kuk. 75% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

A je tu další z nekonečné řady pseudodokumentů který ukazují všemožné pitvy, vraždy, sebevraždy..... prostě to co má náročný divák rád. Já jsem si řekl že si od nich dám na chvíli pokoj ale nakonec jsem zkoul tuhle sérii. tenhle díl je naneštěstí ještě zábavnej, navíc jsem viděl konečně nijaké nové vraždy a ne ty 100x viděné v jiných dokumentů. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Nic drsnějšího a odpornějšího snad nelze vidět než tuto kolekci Stop krve. Člověk se slabými nervy se nedokáže dívat ani minutu na tyto naprosté otřesnosti. Popravy, nehody, mučení, prostě příšerné věci... Myslím si, že nic podobného už v životě neuvidím a nechápu jak se takovéto dokumenty mohli dát oficiálně sehnat. Po morální stránce bych měl po minutě film vypnout a dát ihned odpad, ale do dokumentární stránce to je unikátní skvost který nemůžu ohodnotit jinak než sto procenty. Po shlédnutí tohoto unikátního dokumentu člověk konečně vidí jaké nebezpečí se skrývá za volantem, vidíte zde jací jsou skutečně lidé, bez srdce zlý, krutý... Ale tvůrci udělali i úžasnou věc, že film odlehčily sekvencemi například s motoristickými vtipnými haváriemi. Nelze hodnotit jednotlivé díly, protože jsou všechny stejný, stejně krutý. Ale jako celou sérii Traces of Death hodnotím jedině - 100% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další porce smrti je tu a opět se nám ukáže z několika stran. Pomstychtivé vraždy, lov křováků, sebevraždy, skoky z vysokých budov, autonehody, letecké neštěstí – to všechno určitě dokáže zacloumat nejedním divákem, nicméně v mých očích tvůrci lehce obměkčili materiál. Je sice fajn podívat se na stádium rozkladu hlodavce, blbečky utíkající před býky či předělat se z baby na chlapa či naopak – nicméně jsem u toho stačil posnídat a nevyhodit to, takže zas taková hrůza to nebyla… ()

coscarelli odpad!

všechny recenze uživatele

Ale hovno, čisty odpad,.. už žiadne fuckmenty tohoto typu... zbytočne jak stierače na ponorke. Tak znie patnasty komentar. ()

PeterFLJilek odpad!

všechny recenze uživatele

Platí to isté, čo som napísal o jednotke: Súhlasím s oficiálnym textom distribútora, v dokumente neuvidíte nič vymyslené, len množstvo smrteľných tragédií a zopár operácií s pitvami. A to je aj problém celého filmu, zábery skáču nelogicky, bez ladu a skladu, zrazu sledujete nechutné utrpenie zaživa horiaceho prasaťa a potom autonehody. Jediné, o čo tu ide, je šokovať bežného diváka. Jednoducho zostrihané fotografie a videá s hororovým hlasom narátora nemajú zmysel, iba ukázať pre efekt sa - samozrejme - za čosi plnohodnotné nepočíta. Preto sa tomuto žánru hovorí mondo, lebo to nie je skutočný dokument, toho funkciou je i poučiť. Tuná sa ponúka praobyčajná krvavá šou. Nehodnotím však samotný obsah, ale spôsob spracovania. K dvoje pridávam len toľko, že prerušenie filmu z dôvodu propagácie sountracku a záverečná komerčná ponuka na kúpu šiltoviek, tričiek a podobných reklamných predmetov iba potvrdzuje, že nejde o skutočný dokument, ale tak trochu už úchylnú fascináciu smrťou. ()

kishi_SO 

všechny recenze uživatele

sokujuci dokument to veru ze hej!! Ale prvotne titulky upozornujuce na skutocnu hrozu sa vsak nenaplnili. V duchu Traces of Death to bolo, ale znacne umiernujuce. Mozno preto, ze moj zaludok toho znesie vela ( neviem pochopit preco nie drzky :D ). Verim, ze vela ludom sposobil tento snimok nevolnost, ale rad by som si pozrel aj viac hardcore. ()

Reklama

Reklama