Reklama

Reklama

Stopy krve III: Návrat zpět od mrtvých

  • USA Traces of Death III
všechny plakáty

Obsahy(1)

Vstupte opět do nešťastného světa zbídačení a smrti. Pokud jste si mysleli, že jste již zažili ty nejhorší krutosti, zamyslete se znovu. Podívejte se z první řady na zmrzačené pouliční hrdlořezy, žaludek zvedající amputace a krvavé bouračky. Vezměte si pytlíky na zvracení, protože první skutečný "šokument" je Návrat zpět od mrtvých.  (Multivideo)

(více)

Recenze (9)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Brain Damage už nie len ako producent, ale aj ako nástupca komentátora Damona Foxa, po ktorom Brain prevzal štafetu. Je to však ale podobné hovado ako Fox! Na začiatku pri sviečkach s drsným hlasom, výstižnou šiltovkou s nápisom GORE a chrbtom ku kamere, ozrejmí aké chuťovky to budú tentoraz. A že ich nebude málo! To sme sa zase raz vyznamenali :/ [Viac v profile - sekcia Gesichter des Todes 2000 Teil 2] ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Přišlo to jenom mě nebo je tenhle díl sakra umírněnej, teda ono tu těch vražd je více než dost ale přišlo mi že jsou takové...obyčejné. Nebo je možné že holt už jsem prase a jsem zvyklej na všechno. Nicméně i tak je to celkem dobrý pokoukání ale už to přestává být ono, navíc je tu hodně špatně zvolená hudba, která mi navíc dost často ve filmu přeskakovala(možná to bylo onou kopií to nevím). ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Nic drsnějšího a odpornějšího snad nelze vidět než tuto kolekci Stop krve. Člověk se slabými nervy se nedokáže dívat ani minutu na tyto naprosté otřesnosti. Popravy, nehody, mučení, prostě příšerné věci... Myslím si, že nic podobného už v životě neuvidím a nechápu jak se takovéto dokumenty mohli dát oficiálně sehnat. Po morální stránce bych měl po minutě film vypnout a dát ihned odpad, ale do dokumentární stránce to je unikátní skvost který nemůžu ohodnotit jinak než sto procenty. Po shlédnutí tohoto unikátního dokumentu člověk konečně vidí jaké nebezpečí se skrývá za volantem, vidíte zde jací jsou skutečně lidé, bez srdce zlý, krutý... Ale tvůrci udělali i úžasnou věc, že film odlehčily sekvencemi například s motoristickými vtipnými haváriemi. Nelze hodnotit jednotlivé díly, protože jsou všechny stejný, stejně krutý. Ale jako celou sérii Traces of Death hodnotím jedině - 100% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když přežijete tlachání onoho komentátora a našeho průvodce, tak se konečně propracujete již ke třetí dávce smrti, leč tentokráte jde zatím o nejslabší díl. Až moc se tu věnují násilí na zvířatech a já probodávání delfínů a stahovaní velbloudů, vidět nemusím. Lidský křik je hrozný, ale ten zvířecí jekot je mnohem horší. Navíc další velký prostor dostaly motocyklové a jiné závodní nehody, které sice dokáží zvednout adrenalin, ale pochvíli začnou nudit. No a ten zbytek vidím tak na průměr – domorodá obřízka a jiné „zkrášlování“ to už nevytrhlo. ()

MrPierc odpad!

všechny recenze uživatele

Nejdříve jsem chtěl tento snímek jen ohodnotit a rychle přejít pryč, ale nedovolí mi to zážitek, který mám z něj na celý život. Pamatuji si, když jsem o téhle videokazetě slyšel ve 14ti letech legendy. VHS byla ve videopůjčovně stále zamluvená a nedalo se k ní dostat. Byla to bájná kazeta o které se tradovalo, že se musí vidět. Mého kamaráda sestra (starší 18ti let) nám ji půjčila a odešla. Bylo asi 14 hodin odpoledne. Byli jsme celkem tři kamarádi. Sedli jsme si na pohovku, zatáhli záclony a zmáčkli tlačítko play. Byl rok 1999 a internet ještě nebyl tak rozšířený. Internet ještě nebyl přeplněn záběry extrémních reálných masakrů. Sem tam se dalo dostat na legendární web Rotten, ale tam byly pouze fotky mrtvol. Nebyli jsme absolutně připraveni na to, co nám kazeta ukáže. Mix záběrů hrůz, které si člověk nemůže ani dobrovolně představit: řezání hlav a penisů zajatcům, zabíjení delfínů malými dětmi harpunami do očí, hromadná vesnická obřízka, rozhovor s umírajícím člověkem pod kolejemi, hromadné dopravní nehody letadel a aut přímo před kamerou, mučení vězňů ve sklepeních, sebevraždy, pády, tělesné deformace a mnoho dalšího. Scény byly podmalovány death metalem a někdy to bylo komentováno ještě s ironií. Je to sestřih reálných záběrů brutalit. Když jsme roztáhli záclony, tak nikdo nemluvil. Nebyli jsme schopni to ani okomentovat. Něco se v nás zlomilo. Konfrontace s realitou a smrtí se nás natolik dotkla, že jsme se jen rozloučili a odešli. Nebyli jsme z toho nadšení a padla na nás deprese. Když jsem poté šel domů, byl jsem jako v horečce. Ano, někde v pozadí jsem tušil, že se něco takového děje, ale nikdy jsem na to přímo nemyslel. Nechtěl jsem věřit, že něco takového se děje a že lidé mučí, natáčí si to a ještě se u toho smějí. Bylo to tak reálné a strašlivě normální. Týden jsem z toho nemohl pořádně spát. Vím, že někteří se u takových kazet smějí, ale já jsem z toho byl v šoku a stále snad ještě sem. Dnes je to téměř k smíchu, protože takových záběrů si děti mohou pustit stovky a není jim ani 14 let. Film je odpad, ale nedá se mu upřít, že šokuje a člověka donutí přemýšlet nad tím, že jsme stále jen zvířata. Mám takové štěstí, že žiju a že se mám dobře. Nedoporučuji nikomu a nikdy toto vidět. ()

PeterFLJilek odpad!

všechny recenze uživatele

Platí to isté, čo som napísal o jednotke a dvojke: Súhlasím s oficiálnym textom distribútora, v dokumente neuvidíte nič vymyslené, len množstvo aj smrteľných tragédií. A to je aj problém celého filmu, zábery skáču nelogicky, bez ladu a skladu, zrazu sledujete nechutné utrpenie a potom autonehody. Jediné, o čo tu ide, je šokovať bežného diváka. Jednoducho zostrihané fotografie a videá s hororovým hlasom narátora nemajú zmysel, iba ukázať pre efekt sa - samozrejme - za čosi plnohodnotné nepočíta. Preto sa tomuto žánru hovorí mondo, lebo to nie je skutočný dokument, toho funkciou je i poučiť. Tuná sa ponúka praobyčajná krvavá šou. Nehodnotím však samotný obsah, ale spôsob spracovania. K trojke pridávam len toľko, že konečne aspoň niektoré scény sú okomentované, ale ten prístup, akým sú odprezentované, myslím ten akože hororovo-metalistický hlas, je trápny, infantilný, detinský a zabaviť sa na ňom môžu len úchylni ľudia, ktorých fascinuje doma v teplúčku svojej izbičky sledovať krutú obriezku dievčatka či nechutné mučenie. Ak niekto dáva tomuto pseudodokumentu viac ako tri hviezdičky a viac, mal by sa nad sebou zamyslieť, ak je toho schopný. Veď je to iba amatérska koláž. ()

Reklama

Reklama