Reklama

Reklama

Traces of Death IV: Resurrected

všechny plakáty

Recenze (6)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Po dvoch rokoch v kóme sa séria Traces of Death znova prebúdza k životu! Paradoxne pre to, aby priniesla ďalšiu porciu smrti. Ide o podobnú hnusácku kompiláciu ako pilotný diel, čiže totálne bez servítok. ### To hlavné čo je tu k videniu: Mŕtve ľudské telá, nehody, anomálie, popravy, motošport, piercing... ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Nic drsnějšího a odpornějšího snad nelze vidět než tuto kolekci Stop krve. Člověk se slabými nervy se nedokáže dívat ani minutu na tyto naprosté otřesnosti. Popravy, nehody, mučení, prostě příšerné věci... Myslím si, že nic podobného už v životě neuvidím a nechápu jak se takovéto dokumenty mohli dát oficiálně sehnat. Po morální stránce bych měl po minutě film vypnout a dát ihned odpad, ale do dokumentární stránce to je unikátní skvost který nemůžu ohodnotit jinak než sto procenty. Po shlédnutí tohoto unikátního dokumentu člověk konečně vidí jaké nebezpečí se skrývá za volantem, vidíte zde jací jsou skutečně lidé, bez srdce zlý, krutý... Ale tvůrci udělali i úžasnou věc, že film odlehčily sekvencemi například s motoristickými vtipnými haváriemi. Nelze hodnotit jednotlivé díly, protože jsou všechny stejný, stejně krutý. Ale jako celou sérii Traces of Death hodnotím jedině - 100% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Odřezané hlavy, ohořelá těla, lidi rozsračkovaní o strom, piercingy do intimních partií, autonehody a další várka různých poprav – na to všechno se můžeme „těšit“ v tomto pokračování. Byl jsem docela zvědavý, zda mne můžou tvůrci ještě něčím novým překvapit, ale jim se to docela povedlo. Nenudil jsem se a bylo vidět mírné zlepšení oproti minulému dílu. ()

tremors 

všechny recenze uživatele

Opravdu brutální seriál a tohle je asi i nejbrutálnější díl. Spousta mrtvých lidí, poprav a mnoho dalších šokujících záběrů. ()

Valenta28 

všechny recenze uživatele

Pět hvězd nedávám proto, že bych byl nějaký fanatik do brutalit (i když sbírám horůrky tak tohle opravdu ne), ale proto, jak silné to je. Věřte mi, větší brutalitu jste na videu ještě neviděli. Nikde. Film plný necenzurovaných záběrů mrtvých, zraněných těl, a to už každé bytosti, která byla režisérovi libo. ()

kishi_SO 

všechny recenze uživatele

riadna nadielka krvi a vnutornosti. Je naozaj az zarazajuce, ze nieco taketo sa dostalo aj do videopozicovni a neostalo radsej niekde na skladke komunalneho internetoveho odpadu, pri ktoreho znovuvyhrabani by ste sa preklikali az na stranky Kirgizska. Pamatam si ako sme si to tajne poziciavali od kamosovej mamky z pozicovne a v hroze sme sa na to pozerali. A po 10 rokoch som sa k tomuto "dokumentu" vratil, ale uz so zvrhlim zaujmom.Ludska bezcitnost nema hranic. ()

Reklama

Reklama