Reklama

Reklama

Traces of Death V: Back in Action

všechny plakáty

Recenze (3)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Žmýkanie značky TRACES OF DEATH sa po štyroch rokoch stáva skutočnosťou. Intro Braina Damagea z cintorína, ktorý svojim drsným (až parodickým) hlasom predstavuje stále mŕtvolne živý shockument ako projekt s novým dychom, je po pár minútach nahradené reálnou spŕškou nechutností. Problémom však je ich priemerná až podpriemerná kvalita s minimom neokukaných záberov šokantností zo sveta. Medzi to „najhoršie“ patrí amatérsky wrestling veľmi pochybnej kvality vhodný tak do koša spolu s pokazeným mäsom, prípadne vcelku dlhá pasáž vystrihnutá z dokumentu SUSPENSION: THE ULTIMATE BODY EXPERIENCE (1999). Bohužiaľ práve tieto dve kapitoly kolekcie BACK IN ACTION sa hlavne vďaka svojej dlhej stopáži a záprdkovej kvalite stávajú tým hlavným, čo zostane v divákovej mysli podobne ako obohraný evergreen s otravnou melódiou. Séria TRACES OF DEATH umiera. ### To hlavné čo je tu k videniu: amatérsky wrestling, modifikácia ľudského tela (piercing, háky, ...), mŕtvoly a mŕtvolky, autonehody, anomálie, miesta vrážd, samovrážd a iné, viac menej nepríjemné scény so slabou výpovednou hodnotou vhodné skôr pre necro-honičov, kolektorov a záujemcov o tváre smrti. PS – Okrem klasického amerického uncut-u videná aj HK verzia o minutáži 44 minút. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po krátké odmlce přichází Dead Alive Productions s dalším dílem série Stopy krve a diváci se tak mají šanci těšit na novou dávku smrti. Tentokrát je však větší část dokumentu značně „odlehčena“ zřejmě kvůli stále se rozrůstající a přísnější cenzuře, kdy se budeme muset nudit u „domácího“ wrestlingu. Naštěstí je tu i řada vytahování těl z havarovaných vozů, sebevraždy, dokonce i přepadávání řidičů kamionů a nákladních aut a jejich následné „lynčování“ + honičky s policií… ()

kishi_SO 

všechny recenze uživatele

trochu soku, trochu smiechu. Dokument sa aj nadalej nesie v duchu Traces of Death, ale snaha odlahcit morbidnost a hrozu "profesionalnym wrestlingom" zjavne nefunguje. ()

Reklama

Reklama