Reklama

Reklama

Buffy the Vampire Slayer: The Animated Series

(TV film)
všechny plakáty

Recenze (7)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

zajímavé... Mohlo se to vyvinout v něco zajímavějšího než-li samotná Buffy, leč zaříznuto to bylo již v počátcích, což na druhou stranu až tak nevadí, protože pokud by měli být všechny postavy karikaturou sama sebe (jak se zde dost výrazně tváří), hodně rychle by to znudilo ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Škoda, že tenhle animák nedostal zelenou a nemohli jsme tak sledovat příběhy Buffy a spol. v animované podobě. Chápu, že tohle bylo myšleno spíše jako taková kuriozita pro fanoušky, nicméně i ty tři a půl minuty dokazují, že animovaná Buffy mohla fungovat. ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele

"Buffy, a vampire attacked you last night!? Are you okay!? Did it bite you!? Did it infect you!? Are you a vampire!? Am I panicing out loud?" Proste Buffy :) Či už kreslená alebo hraná, je to no.1. Z úst Buffy síce nebolo počuť hlas Sarah Michelle Gellar, ale očividne sa podarilo nájsť podobný hlas, takže to znie v pohode. Willow, Xander a Giles v pôvodnom seriálovom obsadení. 5* ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele

Ten koniec nemusel byť, ale stále podarený kraťas o tom, ako by to mohlo vyzerať. Postavy si udržali svoje typické vlastnosti z prvých sérií, väčšina i svojich predstaviteľov. Viac sa k tomu napísať nedá, predsa len ide o jednu scénu. Ale keďže pôvodná Buffy je jedna z mojich najväčších seriálových lások, aj tie necelé 4 minúty ma potešili. ()

Reklama

Reklama