Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve východní části Los Angeles, obydlené latinsko-americkými občany, se mladý Diego podílí na chodu rodinné restaurace. Zatímco prožívá milostný románek s realitním makléřem Pedrem, který tají svoji sexuální orientaci, do Diegova sousedství se přistěhují Wesley a Jonathan. Diego nezvládá utajovaný vztah s Pedrem, který se zhorší, když Pedro začne chodit s Diegovou tetou a zamiluje se do Wesleyho. Do nového Diegova vztahu se však připlete homofobie sousedů, pravidelných návštěvníků restaurace, a pořádně naštvaný Weslyho ex-přítel. (Solomonik)

(více)

Recenze (6)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Docela mě tento film překvapil, čekala jsem spíš další amatérský film s herci, kteří spíš předstírají, že hrají, než aby hráli, ale to jsem se opravdu hodně spletla! Herci a jejich výkony byly naprosto věrohodné a kamera byla naprosto v pořádku ... Sice má tento film docela obyčejný námět, ale Carlos z něj udělal opravdu zajímavý krásný a vtipný film, který jsem určitě neviděla naposledy. Atmosféra filmu je opravdu pohodová a ta romantika je tam hodně cítit ... Dokonce se ve filmu ani neobjevil někdo, koho bych na obrazovce nemohla ani vystát ať už vzhledově, nebo jako postava, a i když mi Pedro tak nějak neseděl, nedokážu říct, že bych jeho postavu nenáviděla ... Takže si tento film můžu zařadit do své sbírky mých oblíbených LGBT filmů a být na to právem hrdá. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Největší úlet bylo podívat se na tenhle film. Gayská čtvrť a vůbec celé to bylo o teplouších, jako nic proti, ale musela jsem se často smát i celkem vážným situacím. Můžu říct, že jsem se bavila a celkově mi celý snímek přijde celkem na úrovni a skvěle propracovaný a s výborným příběhem, stačí se jen povznést nad homosexualitou. Výborné zpestření nudného večera! Jediné co bylo špatné byla kamera, chvílemi mi přišla jako amatérská než profesionální. Zajímalo by mě jestli se na takovýto typ filmu dívají jenom homosexuálové, nebo i my heteráci, protože si myslím, že každý musí mít odlišný názor na celý tento film. ()

Brabíček 

všechny recenze uživatele

zvláštní. Nebylo to tak špatný ale ta kamera byla totálně otřesná a docela mi vadili i ty záběry na obličej z 10cm že šli snad vidět i póry na pokožce, ale jinak to ušlo. /// "takovou ty šlapce plesknu"/// pěkná scéna s alkoholiky ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Pro mě fajn film na zimní večer, příjemné lehké osvěžení, romantiku mám rád, vše už zde bylo sděleno, především … jakoby mi slova a myšlenky vzal ve své recenzi Saša, s jehož názorem na film se naprosto shoduji … Jen jaksi … jsem se díval na verzi s cz tit, kde překladatel zřejmě sice uměl anglicky, ale asi ne už česky … 8888 ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama