Reklama

Reklama

300: Vzestup říše

  • USA 300: Rise of an Empire (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Pokračování epické ságy podle nového komiksového románu Franka Millera Xerxes, vyprávěného úchvatným vizuálním stylem úspěšné série „300", se přesouvá na nové bojiště – na moře, kde řecký generál Themistokles, usilující o sjednocení celého Řecka, vede bitvu, která zvrátí dosavadní vývoj války. Themistokles čelí masivní invazi perské armády vedené božským Xerxesem a Artemesií, pomstychtivou velitelkou perského loďstva. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (1 350)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Wow! Lekce historické fantasy! Nová třístovka je film stvořený přesně dle mých kritérií. Kulervoucí akce, vzrušující sex, gotická atmosféra, nadměrná smršť gore scén je "freaking awesome", nezastavitelné tempo a dechberoucí vizuál. Perfektní koktejl všeho, co má Evilphoenix rád! PS: Kdo půjde pod 3* letí z přátel :D 100% ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Hezký animovaný film pro dorostence. Takto by měli Japíci točit! Tři až dva herci chvilkami vypadali jako opravdoví. Tak se na to podívejme ve světle dnešní pohnuté doby - ajatolláh obdržel varování, že na něj stačí i parta řeckých plážových volleybalistů v neckách, Spartička dostala nový marketingový impuls a Slavia na prdel od Boleslavů, he he. Maně mi tak napadá, že film vlastně vyvrací onu údajnou nebezpečnost násilí, promítaného harantíkům na plátno. Pokud se zblblý patnáctiletý cvalda pokusí za pomoci rybičky po dědovi a z třístovky okoukaného vraštění obočí vykuchat během dvaceti vteřin patnáct set spoluobčanů, čeká ho nemilý pád na dno a civilizace díky tomu beze ztrát odhalí dalšího narušence, kterého může zavčasu eliminovat do klece. Pro nenáročného a tupého diváka mého typu solidní zábava, obzvláště, když se dokáže oprostit od poslechu motivačních projevů k na smrt jdoucím nudistům. ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Na tom filmu je nejdrsnější, že i když se v něm točí Athéňané, bojuje se v kurva megamonstrózních lodních bitvách a řeže se tam Sullivan Stapleton s brutálně sexy Evou Green, stejně si nakonci řeknete, This Is Sparta! Nebo Greece, to výjde na stejno. Třikrát hurá a už se moc moc těším na finále. Snad zůstane u režie Noam Murro, který Snyderův originální nářez dotáhl na nový level a ukázal, že se s tím dá dělat i mnohem víc. 4* ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Kouká se na to sice velmi hezky, vizuál je ještě vypiplanější než posledně a akce jde Murrovi až překvapivě od ruky. I tak mě to ale nechávalo většinu času překvapivě chladným, nestrhlo to a měl jsem pocit, jakoby tomu s absencí Butlera chyběly ty pravé koule. Chvála bohu za boží a správně živočišnou Evu Green, která musí probudit z letargie i vykastrovaného homosexuála. Mírné pachuti zbytečného ždímání prašulí jsem se však i přes nesporné kvality stejně nezbavil. Po prvním díle a čtyřech sériích Spartaka už to zkrátka není ono. ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Enyky benyky kliky hec, vyzvi Evu na tanec, ať ti říkaj třeba lev, bude z tebe crčet krev... aneb jak jedna oprávněně motivovaná a přímo démonicky působící žena, která i sex mění v další bojiště, totálně zastiňuje všechny testosteronem napumpované borce. "300: Rise of an Empire" je vysoce stylizovaná, výrazně brutální filmařina, která si s historickou věrností bez ostychu vytírá zadnici, ale kdo by si stěžoval?! Hlavně že soundtrack epicky duní, meče sviští, hustá krev stříká na všechny strany a prostě a jednoduše ty vizuální a zvukové orgie drží pohromadě, mají tempo a švih. Ano, je to primitivní, ale dívá se na to vážně dobře - zvýšené vyplavení hormonů garantováno. ()

Galerie (132)

Zajímavosti (30)

  • Perzský kráľ Dareios I. (Jig'al Na'or) v skutočnosti nezomrel počas bitky pri Maratóne, ktorá sa odohrala v roku 490 pred našim letopočtom, ale až o 4 roky neskôr. (MikaelSVK)
  • Rodrigo Santoro (Xerxes), strávil v maskérně každý den šest hodin. Na scéně se nesměl příliš pohybovat, aby si neponičil všechny piercingy a řetízky, kterými ho ověsili. Musel se také od hlavy po paty holit. (Cheeker)

Související novinky

Eva Green znovu u Burtona

Eva Green znovu u Burtona

29.07.2014

Francouzská herečka Eva Green letos dráždí diváky hned v pěti projektech: V mysteriózním seriálu Penny Dreadful, v akčňáku 300: Vzestup říše, ve westernu Salvation, v dramatu White Bird in a Blizzard… (více)

Na sci-fi od Wachowských si počkáme do zimy

Na sci-fi od Wachowských si počkáme do zimy

06.06.2014

V roce 2012 to byl G. I. Joe 2: Odveta, loni 300: Vzestup říše a letos Jupiter vychází. O co přesně jde? O velké blockbustery, které byly na poslední chvíli odsunuty z nabitého léta. Rockova parta… (více)

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Reklama

Reklama