Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá dívka Sarah žije v malém odlehlém městečku, které je napadeno démony temného čaroděje. Když už se zdá, že je vše ztraceno objeví se neznámý muž nesoucí smrtící meč a dívku zachrání. Sarah se záhy dozvídá, že muž hledá jejího strýčka, který vlastní náhrdelník, pomocí kterého by mohl být temný čaroděj poražen. (PetriK12)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (8)

AArrxen odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tento film jsem si musel zastavit už v sedmnácté minutě, abych začal psát a vůbec byl schopen udržet myšlenku. Začíná to celkem pěkně, flashbackem z minulosti chlapíka, který ztratil ženu. Pak bum, o 14 let později (pěkné číslo, většinou jsou to 2-3-4 roky). Dcera teenagerka, která oslovuje matku jen jménem, bere si náhrdelník, rychle vysvětlí, že byl strýčkův, temný efekt, kterého jsi nevšimne, jde ke staré budově dát si pár vodek s kamarádkou, a najednou PRÁSK, horda démonů jí zabije kámošku, objeví se napudrovaný stereotyp amerického puberťáka s katanou, a začnou utíkat. Schovají se do malého kostelíku, aby byli znovu napadeni, utekli skrz neskutečně hlubokou tajnou chodbu do neskutečně velkého podzemí. DOKONALOST! :D Ta nejkrutější splácanina všech možných nápadů z fantasy filmů s velmi uspěchaným vysvětlením, o CO tam vlastně jde, jen aby zbylo místo na víc akce, víc démonů a víc laciných CGI efektů. Hudba je tak strašně dramatická, že asi nebudu dnes spát, a honičky spolu se soubojovými scénami jsou jen k smíchu (démoni neumí lézt po žebříku a bojí se do kostela a do vody, běhají a chodí kdy se to hodí. Démon, který se propadl mostem byl vrchol D:) Hlášky se snaží být tak hluboké, že se nad nimi jen směji, vysvětlení jakékoliv debilní otázky, kterou těžce labilní Sarah položí je ještě vtipnější :) . Ach bože, ten konec, za tten rádoby plot twist a ukončení, za ten bych si vyškrábnul obě oči... Kdokoliv tento film vymýšlel, musel hulit skvělý model, a já bych ten model chtěl taky. Objektivně musím dát Odpad!, ale chtěl bych tomu opravdu dát pět hvězdiček, protože jsem se královsky bavil. (Neviditelné plus za holku v bílém turbanu, co požírá klukovu sestru a za Grímu Červivce v roli...erm...nekromancera? Mno dobře, assasin co se mění v hejno vran je docela cool) ()

Kreso odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu to nejhorší, co se kdy na, promiňte, že to sem zařadím, filmové scéně objevilo. Efekty na nic miliardy zombií objevucjících se odnikud, které neumějí ani přelézt nízký plot? (Narážím na scénu v kostele, kde se zastavili před lanem). A nebo nevlezou do vody? No dobře no, dejme tomu nový nápad, ale budiž. Jenže ten největší průser je asi herecký výkon každého jednotlivého herce (kromě Grimy z LOTRa). Slečna je naprosto otřesná, chvíli je zticha pak ji však opět popadá hysterický amok. Tenhle film bych postavil na místo vyjímečného trestu v ČR a USA bych jím nahradil trest smrti. Hnus, odpad, nicota, prázdnota - konečná - 0% ! ()

Reklama

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Ježkovy voči, temné fantasy zombie amatérské video?!?! Od kdy scénáře píší chovanci psychiatrických ústavů? Durza z Eragona se trochu přeorientoval v magickém zaměření a jeden hloupý maník ho přivolal zpět na zem - ne, samozřejmě že ne, ale zloun je Durzovi hodně podobný. V každém případě je tahle "školní práce" vyložená hovadina, v naprosto všech ohledech, na které si v souvislosti se slovem "film" vzpomenete. ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takhle nějak si představuju absolutní zlo, co Vás stáhne s sebou do Jámy zhnusení a donutí si šílenstvím strhat kombinačkama všechny nehty a sekáčkem vydloubnout obě oči. Tohle se fakt moc často nevidí, v podstatě si to může pevně potřást rukou s neandrtálcema z Asylumu. Vožralá zpatlanina několika scén a lokací, které se furt dokola střídají, do toho tam pořád někam běhá rádoby hezounek s mečem, kterej si asi myslí, že je Robert Pattinson, v naprosto nic neříkajících záběrech seká mečem do zombíků, kterých je tu asi miliarda. Efekty vyvolávají stejné pocity, asi jako když v pondělí ráno zaspíte a v tom ukrutným spěchu se nestihnete vysrat a v autě to na vás přijde. Nemůžete zastavit, protože už o pět minut meškáte podělanou pracovní schůzku, která je jen jednou měsíčně a samozřejmě bezpodmínečně povinná. Pocit dost nahovno, doslova. A když jsem pak zjistil, že Lateef Crowder, kvůli kterému jsem toto mamrdství absolvoval, hraje tu zkurveně rozmatlanou kreaturu, co vypadá asi jako kdybyste se dívali na postavu Predátora po šestnácti pivech, tzn. vidíte, jak se to pohybuje (ty techniky capoeira přehlédnout nejdou, ale nic nadprůměrného), ale obrys postavy je rozmlžený jako horizont v šestatřiceti stupních, tak bych se fakt autorům nejradši vysr.l do ksichtu. Doufám, že už máte tak trochu obrázek a že se na to nikdy... nikdy... nikdy nepodíváte. Anebo jo, mrkněte na to a jestli to přežijete, napište pár slov, rád si přečtu názor každého, kdo tohle dá. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Fantasy příběh vystřižený jak z nějaké pohádky, ale jen do doby, než uvidíme jeho vizuální podobu. Brian Metcalf byl pro mě velkou neznámou, ale zaujalo mě jedno jméno v hereckém obsazení. Nebyl jím nikdo jiný než herec Brad Dourif, člověk který propůjčil hlas panence Chucky. Divák však již po prvním minutách pochopí, že tady se rozhodně o kvalitní podívanou jednat nebude. A to jsem ani nemusel vidět nízké hodnocení na internetu. Jde jen o další céčkový počin, který mi velmi brzy doslova vyšumí z paměti. Chabé vizuální / speciální efekty však nejsou největší slabinou toho filmu, protože i mezi nimi se dalo najít několik výjimek, které zas až tak špatně nevypadali. Kupříkladu jeden z čarodějových ochránců – vrah, který se dokázal proměnit v hejno vran, nevypadal zas až tak zoufale. Mnohem horší už to však bylo se ztvárněním některých lokalit (viz prostory pod kostelem), nebo samotné digitální mrtvé oči démonů a zástupu nemrtvých. Za vůbec nejhorší považuji samotný scénář, plný stupidních dialogů a nelogických situací a prkenné herecké výkony většiny zúčastněných. A to se tu kupříkladu objevil představitel Kevina z Prciček Thomas Ian Nicholas. Tomu to však v teen komediích svědčí mnohem více, nežli v hororovém filmu. 20% ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama