Reklama

Reklama

Recenze (5)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Levný hixploitation sleazy revenge odehrávající se v lese a v prostředí močálů, bažin s hady a aligátory, s hudebním doprovodem banjo-music, fakt lahůdka. Zrovna ne moc atraktivní lokalita pro romantickou dovolenou nebo piknik, atraktivita a přitažlivost téměř nulová, ale film ve svém žánru zas až takový brak není, i když oproti svým jiným žánrovým bratříčkům film docela nudil, dost scén tu bylo vyloženě zdlouhavých, osobní souboje téměř bez efektu, honičky spíše nezajímavé, a nakonec ani tolik krve tu nebylo. Jedna scéna (nebudu prozrazovat jaká) je však dost špinavá a šokující. Herečka Jennings (Desiree) byla ale v hlavní roli akční hrdinky (vypadá jak divoženka a moc toho tady zároveň nenamluví), která se mstí ještě se svým mladším bratrem za smrt své mladší sestry docela dobrá, stejně tak jako pětice místních špinavých buranů (docela přesvědčivé výkony ve všech rolích), film obsahuje téměř všechny známé žánrové prvky a klišé (znásilnění, vražda, odplata, násilí). Kultovní drive-in grindhouse snímek, s akční hvězdou Jennigs (Bývalá Playboy-Playmate dívka roku), která se už v roce '74 de facto stala kultovní postavou a stala se zároveň i vzorem pro budoucí vlnu ženských akčních hvězd (společně třeba s Christinou Lindberg), za nedlouho, ve věku 29 let, bohužel předčasně zemřela při autonehodě. Z mého pohledu jen slabší průměr, je to špatný film, ale zábavný, chtělo to bejval asi více odvahy. Film měl ještě pokračování: http://www.csfd.cz/film/269446-gator-bait-ii-cajun-justice/ ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Laciná cajunská kravina, kde banda mlsných vidláků bere motorový čluny a honí se za šukézní močálovou zrzkou. Spousta handrkování, sem tam hadí svině, sem tam aligátor. Průměrná zbytečnost, druhá půlka už mě definitivně znudila. A jasně, dopředu jsem tušil, ale ten skvělý poster mě sem stejně zlákal :) ♪♫ ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

7/10 Výborná žánrovka, také nehororové hixploitation, kde je každá jedna postava primitív obývajúci bažiny a ich okolie. Och, tie bažiny! Najväčšou devízou je parádna atmosféra amerických bažín plných aligátorov, hadov a zatopených stromov. Celý film sa odohráva v exteriéroch a využíva ich na maximum. A k tomu skvelá country hudba (banjo/husle) a ultimate badass bombshell Claudia Jennings, ktorá je vo filme zásadne len vo voľnom croptope, z ktorého jej vykúkajú bradavky. ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Neprávem zapomenutej film z ranku hixploitation filmů, kde je každá postava fakt totální buran a bezmozek.. kdybych to hodnotil čistě po technickej stránce tak jsou to poctivý 3, ale mam pro tyhle močály a bažiny slabost, tak dam slabší 4, protože je to prostředí,který fakt budí respekt. ()

jurasino 

všechny recenze uživatele

Docela dobré hixploitation béčko z Louisiany. Má to pár nudných a zdlouhavých momentů ale dá se na to koukat a hraje tam dobrá hudba. Lepší 3* ()

Reklama

Reklama