Reklama

Reklama

Záhady minulosti: Soudný den 2012

(TV film)
  • Česko Dešifrování minulosti: Soudný den 2012 (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Dokument pojednává o soudném dni, který je předpovězen v kalendáři dávných Mayů, v čínské prorocké knize I CHING a v současné době i v internetově založeném programu. 2012 je rokem, ve kterém má dojít ke konci světa, ale je tu nějaká věda skrytá za tímto proroctvím? Uměli starověcí proroci opravdu předpovídat budoucnost? Odpověď by mohla ovlivnit v blízké budoucnosti přežití nás všech, je třeba najít co nejdříve odpovědi na tyto otázky. (Rocky62)

(více)

Recenze (24)

Nettrass 

všechny recenze uživatele

Trochu zaujatý, povrchní, ne moc seriozní dokument. Nicméně na úvod docela zajímavý. Většina toho ( až na některé bláboly ) se dá dohledat v mnohem kvalitnějším podání, které z toho nedělá, až takovou senzaci. Dozvíte se něco o Sy -Bille ( to je ten obchod, kam se chodí nakupovat ), Nostradamovi ( zakladateli Cosa Nostry ) a I-Tingu ( čínské kulinářské specialitě ). Konec světa přece už byl...to si sakra nikdo nevšiml ??? ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

Otřesně stupidní, či chcete-li typicky americký dokument, který zaujme zejména vykonstruovanou a dost stěží uvěřitelnou souvislostí mezi Sibylou, Merlinem, Mayským kalendářem, Web.botem, Biblí, atd. Těch pár informací, které člověka zajímají (posunutí pólů) jsou zde shrnuty do dvou vět protože to není až tak zajímavý jako informace, že Merlin byl napůl člověk a napůl jiná bytost (aha aha) žil v lesích a když ho zrovna nebavilo koukat do lesní túňky věštil budoucnost a s trochou fantazie (aby nám to v dokumentu sedělo) předpověděl konec světa na rok 2012. No prostě strašně špatný špatný a hloupý. Jediný co mě potěšilo byl známý "Skeptic" M.Shermer, kdyby dostal trochu víc prostoru, tak by se na zde prezentovaných "faktech" a "teoriích" asi náramně vyřádil. Každopádně pokud hledáte seriozní dokument k tématu 2012, budete nejspíš velmi zklamáni.. ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Dokument pojednává o reálnosti, která je anebo nemusí být pravdivá. To ukáže pár následujících let. Pravdou je, že konec světa měl být podle různých předpovědí už nesčetněkrát, nikdy se tak nestalo, leč vždy je toto téma velice populární. Proto se tohoto stébla chytá hodně lidí s vidinou finančního úspěchu. Na tento dokument jsem se se zájmem podíval, ale s odstupem několika týdnů musím konstatovat, že mě nijak nedeprimoval, nevedl k úvahám a co bylo jeho největší technickou slabinou - přeskakování od jedné osobnosti ke druhé, od jedné civilizace ke druhé a to bez zjevného logického zázemí. Takže dvě hvězdy, i když si dnes ani přesně nepamatuji, co všechno se v dokumentu odehrávalo. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Naozaj zaujímavý pohľad o možných (zatiaľ fiktívnych) katastrofálnych udalostiach, ktoré by podľa niekoľkých tvrdení a teórií mohli nastať po dátume 20.12.2012. Niektoré hypotézy vo mne skutočne vzbudili možnosť prijatia tejto alternatívy, nad inými som naopak len nedôverčivo krútil hlavou. Celkovo je to ale naozaj pútavo a sympaticky natočený dokument, ktorý sa našťastie nesnaží priviesť diváka k absolútnemu presviedčaniu o pravdivosti týchto dohadov. Sám sa teším na ich (ne)vyvrátenie. 75%. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Zajimavě natočený pohled na to, co se stalo, mohlo by se stát a zároveň co se i dějě. Předpovídá to některé události až hrozivě přesně, a ačkoliv jsou semtam nějaké nedostatky (I Ching vždy ukáže něco jiného, web-bot sbíra fakta z toho co vyprodukuje ČLOVĚK...) i tak to vypadá velice věrohodně, a my se můžeme jen dohadovat co se skutečně stane 21.12.2012 ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama