Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joseph (John Polonia) a Alan (Mark Polonia) jsou jednovaječná dvojčata. Jedou na výlet ke své tetičce Lacey (Marion Costly). Nikdo však nečeká, že pomocník na farmě jejich tety je vyšinutý sériový vrah, který čtvrtí své oběti a skladuje části jejich těl ve stodole. (Chatterer)

Recenze (3)

Flipnic odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je amatérská rádoby šokující sračka, která vznikla asi rukou nějakých nadšenců za O,- dolarů ... I za těch nula doláčů se dá natočit občas něco "slušného"(=koukatelného), ale tohle se fakt nedalo. A to nemyslím nějaký šokující obsah, který by se nedal skousnout ... no jak u koho asi, ale člověk, který viděl filmy jako já, by u toho fakt chcípnul nudou. I na to, že film trvá něco přes hodinu je to krutá, neúprosná nuda, kde se téměř nic neděje ... Totálně amatérské výkony neherců vše ještě podtrhují. Jsou zde sice nějaké ty odpornosti, ale je jich málo, v podstatě něco je na začátku a něco na konci a rozhodně to není tak hrozné, jak se někde možná tvrdí ... amatérské triky, soulož s bábou není vůbec vidět, jen se zvedá deka a trvá tato scéna jako jakýsi "flashback" pár sekund ... prostě i mezi horrory/exploiťáky se najdou nularozpočtové šroty, které ani nadšenci do subžánru vůbec nepotřebují vidět, protože to za nic nestojí. Tohle je jeden příklad za všechny... ()

topr harley odpad!

všechny recenze uživatele

Ultra amatérská sračka. Násilí prováděné na gumových figurínách. Nejhorší rádoby film, který jsem za poslední dobu viděl. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Toto nie je film pre bežného diváka,veľmi nechutný a šokujúci film.Pochybujem že tento film bol premietaný v kinách.Asi bol distribuovaný len na videokazetách,teraz možno aj na DVD.Psychický narušená vdova,teta Lacey má zvrhlú chuť na svojich synovcov aj keď už má 65 rokov,mŕtveho manžela má odložené ho v stodole,občas mu hovorí že ho miluje.Pomocník na farme Jeremy je totálny zvrhlík,zabíja a štvrtí ľudí,s časťami ich tiel dokonca má sex,napr.s useknutou rukou a hlavou.Je to aj kanibal,nekrofil,buzík ,veľmi odporné hovädo.Ale film je po technickej stránke veľmi slabý,úplný amaterizmus.Ešteže tá zvrhlá vdova pri inceste so svojím synovcom mala cez seba prehodenú deku,lebo to si ani neviem predstaviť ten hnus.Za dva len preto,že mali vôbec odvahu také niečo nakrútiť. ()

Reklama

Reklama