Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pomsta nikdy neumírá.
Před třiceti lety byl na studentské koleji ve rvačce s pěti členy party Delta boys zabit Robert Hyde. Od té doby jeho duch obchází po koleji a čeká na příležitost pomstít se. Generace se vystřídaly a na kolej míří pět synů původních vrahů. Robertův duch spřádá plán své odplaty. Jeho duch se vtělí do Becky Jekyllové – školní ousiderky. Změní se z ošklivého káčátka na vyzývavou labuť, aby si zajistila přijetí do společnosti chlapců. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

Nach odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud existuje film, který jde nazvat slovem "STRAŠNÝ" pak do této kategorie určitě spadají Zabijáci ze střední. Příšerný scénář doprovázený stejně hroznou režií a ještě horšími hereckými výkony. Ve zkratce vás čeká pohled na polonahá mužská těla propocená skrz na skrz a jednu přihlížející studentku alias Becky, které se tu a tam rozsvítí oči jako světýlka na vánočním stromečku a vás už napůl mrtvý nudou čeká dorážečka v podobě nejhůře zahrané smrti v dějinách moderního filmu (nebo alespoň moderního hororu). Před tímhle filmem dejte raději ruce pryč, nebo vás čeká devadesát sedm zbytečných minut života, které jste mohli investovat lépe, například v nějaké podřadně placené práci. Režisérovi Davidu DeCoteaunovi se od této chvíle velkým obloukem vyhýbám. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Mé dvě hvězdy tento film vyšvihly z černé bídy do modrého průměru takže doufám, že to duch Roberta ocení a nechá mě být stačí, že mě "strašil" celý film. Občas něco nevypadá úplně mizerně, ale nebojte sotva se objeví sebemenší náznak něčeho dobrého tak je to zašlapáno do země buď střihem nebo hudbou nebo kamerou nebo čímkoli a než se to dobré zase vyhrabe zpátky na nohy a pokusí se nás znovu navnadit uběhne půl hodiny a pak je s tím dobrým opět krátký proces ze kterého se to už nevzpamatuje a tak nás vysvobodí až krásné titulky. Mno ale tak za ty náznaky budu hodný ať má Robertův duch klidné spaní... ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Proč, sakra, tak zbytečně odrazující český název filmu? Ti čeští distributoři jsou fakt dementi. Vezmete-li zápletku osmdesátých let, styl devadesátých let a dementní studentskou mládež nultých let 21. století, zpočátku to může vypadat, že z toho nakonec může vyjít docela zajímavý horrorový příběh. Až mě z toho ovanula atmosféra béčkových horrorů z počátku devadesátých let, pro něž jsem si jako náctiletý chodil do videopůjčovny. Zápletka mi přišla docela zajímavá. Jenže tohle všechno trvalo jen takových čtyřicet minut. Jak jsem byl zpočátku mile překvapený, ve druhé půlce už jsem byl jen stále více zklamaný. Očekával jsem trochu více akce. Druhá půlka filmu je dost prázdná a suchá, asi jako teenagerovská romantická komedie bez humoru. Zbytečně decentní, až moc sterilní, málo živelná, obecně vzato jednoduchá, nekonfliktní bubu podívaná pro čerstvě náctileté. Škoda, ta zápletka mohla být využita mnohem lépe. Kdybych měl hodnotit jen první půlhodinu, šel bych ještě o * výše. Ne že bych byl homosexuální orientace, ale docela mě pobavila ta výměna polonahých dívek za polonahé chlapce... ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem si říkala, že děti nemůžou za činy svých rodičů a neměly by si za ně nic vyžírat, ať už jejich rodiče udělali cokoliv. Jenže to si nemyslel duch zavražděného, který stále prahne po pomstě a jako nástroj pomsty si vybral studentku. Ta má plnit jeho vůli. Čas k vyřízení posledních účtů právě nastal. Samotného ducha bohužel za celý film ani jednou neuvidíme. To je docela škoda. Ale nebudu si ani představovat, jak by to dopadlo. Jeho "přítomnost" naznačují pouze červené oči hlavní postavy, která však nemá o ničem ani potuchy. Místo herců a hereček tu máme přehlídků modelů a modelek. Atmosféra filmu připomíná jeden díl ze seriálu pro teenagery. Přitom z toho mohl být slušný horor. Nechala jsem se do sledování snímku uvrtat jedním puberťákem, který nešetřil slovy chvály. Asi si vezmu červené kontaktní čočky a půjdu ho po nocích strašit, aby poznal jak vypadá horor z první ruky. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle DeCoteau celkem posral, filmy od něj mi zas tak nevaděj(když zrovna netočí gay filmy), třeba takový Leeches byla zábava. Ale tohle se mu nepovedlo, i kdyby to byl amatérský film měl by snad ty nejhorší možné vraždy, vždyt byly tak špatné že mi naběhl úsměv. Herci byly topornější než kdykoliv předtím a prostě celý film vypadá ještě hůř než cokoliv co by DeCoteau natočil. A ten příběh, panebože nějaké zlo uvnitř prstenu? No blbost. Slabota, kravina, totální lobotomie. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama