Reklama

Reklama

Whizzard of Ow, The

všechny plakáty
Animovaný / Rodinný / Komedie / Krátkometrážní
USA, 2003, 7 min

Obsahy(1)

Hned na začátku příběhu sledujeme dva soupeřící čaroděje. Jeden z nich upustí svou knihu kouzel, která se dostane do rukou Kojotovi. Dostává se mu tak další příležitosti k chycení Ptáka Uličníka. (HellFire)

Recenze (4)

duddek 

všechny recenze uživatele

Takový roadrunnerovský "speciální čarodějnický díl". :) To je samo o sobě skvělý nápad – a jednotlivé pokusy o polapení road runnera jsou zákonitě taky dost originální. Na každý pád milé překvapení (nemyslel jsem si, že se ještě někdy ve 3. tisíciletí dokáže některé z pokračování dostat na úroveň Road runnerů z 50. let). ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho, že si Kojot v jedné scéně zavolá odkudsi z oběžné dráhy mobilem, vůbec, ale vůbec bych neřekl, že tenhle kraťas pochází z roku 2003. Styl původních grotesek tvůrci vystihli naprosto přesně, navíc přišli s neokoukanými nápady a bezchybnou animací... Obdivuhodné a skvělé. ()

Reklama

glamgirl 

všechny recenze uživatele

Niežeby som bola nejaká upätá tradicionalistka... ale táto časť je už trošku za hranicou klasiky. Sú to starí dobrí Road Runner a Wile E. Coyote, ale na iný spôsob. Pobavila som sa, no zároveň som si povzdychla za starými časmi. ()

FoxMulder 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to stotisící díl toho samého, výsledek není zlý. Na ty nejlepší to už nemá, ale pořád lepší, než spousta dílů natočených Larrivou v šedesátých letech! 3,5* ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama