Reklama

Reklama

VOD (1)

Stan Helsing je smolař, toužící se stát zpěvákem, pracuje však v půjčovně videokazet. O halloweenu dostane za úkol doručit kazetu na maškarní večírek. Do dodávky naloží své přátele, Teddyho v kostýmu supermana, Miu převlečenou za sexy roztleskávačku a ex-přítelkyní Nadine která jde za indiánku. Do cesty se jim však připlete šestice legendárních hororových padouchů. Freddy Krueger, Michael Myers, panenka Chucky, Leatherface, Jasona Voorheese a Pinhead, se spojí v této bláznivé parodii na nejúspěšnější horory všech dob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (161)

Terva 

všechny recenze uživatele

MOTTO : Vždy se najde někdo, kdo to dělá líp.......... Film se zakládá na dlouhém a často nezajímavém dialogu, sexuálním harašení a nechutných scénkách na záchodech. Fanoušky Michaela Jacksona určitě nasere scéna na hřbitově, kde Jackson prodává zmrzlinu malejm chlapečkům. Zajímavost : Bar ve kterém zpívá kvarteto hlavních hrdinů (Kovboj, Superman, Indiánka a Striptérka) se jmenuje Carpenters. Pak následuje série nedodělaných scén a divných střihů. A zatím co hlavní hrdiny straší podivný Freddy, já se snažím neusnout. MOTTO : Pusť to z hlavy......... ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Bez debat je to sračka. Ale dal jsem ji kvůli Lesliemu (který tu není využit k žádnému vtipu a jeho ženskou postavu vůbec nechápu) a sexuálnímu podtextu. Takže drákulovy nevěsty dobrý. Ty si jednu hvězdičku zaslouží. Na pár věcech (vtipy kolem hloupé bloncky - masérka x zdravotnice, nebo úprava některých monster - popálený Fredy jako hasič) bylo cítit, že by autor měl jakýsi potenciál. Ale staré dobré klasické parodie měli většinou u stolu při scénáři více osob. A víc hlav, víc ví a vymyslí a u komedií je to znát. ()

Reklama

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Nemyslel jsem si, že dam ještě někdy parodii tak vysoký hodnocení. Protože jejich kvalita je poslední dobou silně odpadová, ale tady se za to nestydim. Film má příběh a neni jen slepencem fekálních trapnejch vtipů. Občas se sice najde něco, co s tim hraničí, ale i když neni tenhle film vrcholem žánru jako Třeba Žhavý výstřely, dá se celkem snesitelně snést. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Konečně nějaký blbý horor, u kterého se člověk i pobaví. Místy je to sice trapné a ubohé, ale pořád lepší než mnohá veledíla, z kterých si film utahuje. Navíc je tu Diora Baird v kostýmu prý indiánky. Sice je to jen minisukně a sexy podprda, ale kdo by si stěžoval, že? Leslie Nielsen jako žena sice nedostal moc prostoru a vtipu, jenže ten člověk baví diváka sám o sobě. ()

Crybaby 

všechny recenze uživatele

Zaujimavy postreh: B!shop . Suhlasim s nim, neni to urcite skvely film, ale sem tam sa na nom zasmejete, a ked poznate tie parodovane horory, mate vacsiu sancu zasmiat sa. Parodie mam celkom rad, od cias Scary Movie ich vela dobrych nevyslo. Tato sice patri medzi tie horsie, ale ajtak to neni 'odpad'. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Ken Kirzinger je jediným hercem v tomto filmu, který předtím ztvárnil postavu z hororu. Hrál Jasona Voorheese ve Freddy vs. Jason (2003), zatímco v tomto filmu hraje Masona, který Jasona paroduje. (biker)

Reklama

Reklama