Reklama

Reklama

Stan Helsing je smolař, toužící se stát zpěvákem, pracuje však v půjčovně videokazet. O halloweenu dostane za úkol doručit kazetu na maškarní večírek. Do dodávky naloží své přátele, Teddyho v kostýmu supermana, Miu převlečenou za sexy roztleskávačku a ex-přítelkyní Nadine která jde za indiánku. Do cesty se jim však připlete šestice legendárních hororových padouchů. Freddy Krueger, Michael Myers, panenka Chucky, Leatherface, Jasona Voorheese a Pinhead, se spojí v této bláznivé parodii na nejúspěšnější horory všech dob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (161)

Suzie1 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak blbě blbý, až je to chvílema vtipný. Trapnost všech trapností, tak moc trapný, že mě to sem tam nutilo se dementně usmívat. Nevim jestli to měl bejt vtipnej film, pokuď ano, je to špatný, ale jestli to měl bejt tak trapnej film, až to bude vtipný, je všechno v pořádku. Jo a Kenan T. v kostýmu seupermana, je prostě dokonalej :) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hola hej máme tu další hororovou parodii, která se po vzoru Scary Movie snaží parodovat několik známých filmů. Tedy zde to nefunguje až tak doslovně, protože tvůrci si převážně vypůjčili pouze několik postav (např. Chucky, Jason, Freddy, Michael, Pinhead, Leatherface a jiní…) a udělali z nich doslovně totální kretény. Jakožto velký fanda některých zmiňovaných jsem byl sice dost znechucen, ale podobné stupidity je občas potřeba překousnout. Tedy pokud to stojí za to. Tady to ovšem moc nefungovalo a popravdě celý snímek na mě působil hodně trapně. Tvůrci nás doslova zasypali spoustou laciných situací, kterým se můžou smát zřejmě jen narušení jedinci, ale na jejich obranu musím říct, že jsem se zde dočkal i několika zajímavých momentek. Žádná z nich mě však již nikdy v životě nepřinutí si tohle „veledílo“ pustit znovu, ale zároveň zajistily, že tomu nedám odpadní hodnocení. Sranda není na škodu, ale všeho někdy moc škodí. Úvodní scénka na hajzlíku či Drákulovy nevěstky určitě stojí za zvýšenou pozornost, ale všemu nasadilo korunu otřesné hitlerovské karaoke a zubožení Leslie Nielsena. Alespoň ve stáří by mohl mít dost důstojnosti a vyhýbat se podobným sračkám (rolím). Vím prachy jsou potřeba, zvláště když nás vláda oškubává- kde se dá, ale trocha sebeúcty neuškodí. No ta bloncka byla vážně kus... ()

Reklama

bakeero 

všechny recenze uživatele

"Ne Van. Stan." Kdyby mi bylo 13 a bylo to před 10 lety tak by mě to možná i trochu bavilo. Respektive by mě bavilo koukání na Pocahontas Revival a zdravotní sestřičku. Dneska už se polonahý krasotinky vyskytujou na netu v počtu větším než obrovském, takže mi trochu uniká účel vzniku tohoto filmu, protože vtipný to rozhodně není a navíc je to k smrti nudný. ()

PeteBuck 

všechny recenze uživatele

Váhal som medzi 1 a 2 hviezdičkami. Ak by si druhá polovica udržala akú-takú úroveň ako prvá polovica, ta utrúsim možno aj tri, ale žiaľ počet slabých až trápnych vtipov prevažuje nad priemernými vtipmi. Priemerné sú také, kde mi šklbne kútikom úst dohora. Dobré a skvelé vtipy tu neboli. Leslie Nielsen v ženských šatách, to som nepochopil. Zato tie dve roštenky boli naozaj pekné a dobre sa na ne pozeralo.  Inak naozaj slabota. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Něco tak blbého se jen tak nevidí. První půlka filmu ubíhá alespoň příjemně přitrouble, druhá je ale nebetyčně trapná. Usmíval jsem se po celou dobu, ale spíš tak jako útrpně, než že bych se smál plánovaným "vtipům". Samotné finále je tak blbé, až to mlátí dveřma, a postavy jsou hloupější než moje aspidistra u okna. Na druhou stranu, pár zajímavých fórů tam určitě je: Freddyho rukavice značky Swiss army, Pinheadova hlava plná injekčních stříkaček a šipek, sem tam se povede i hláška, k tomu Leslie Nielsen jako hospodská... A pak je tam především Diora Bardová, co za celých 108 minut nesvlékne zatraceně sexy kostým indiánky. Herecky je to sice naprosté dřevo, ale dokážu si úplně přesně vybavit žánr, kde bych ji viděl nejraději - a kde absence hereckého talentu nehraje roli. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Ken Kirzinger je jediným hercem v tomto filmu, který předtím ztvárnil postavu z hororu. Hrál Jasona Voorheese ve Freddy vs. Jason (2003), zatímco v tomto filmu hraje Masona, který Jasona paroduje. (biker)

Reklama

Reklama