Reklama

Reklama

Stan Helsing je smolař, toužící se stát zpěvákem, pracuje však v půjčovně videokazet. O halloweenu dostane za úkol doručit kazetu na maškarní večírek. Do dodávky naloží své přátele, Teddyho v kostýmu supermana, Miu převlečenou za sexy roztleskávačku a ex-přítelkyní Nadine která jde za indiánku. Do cesty se jim však připlete šestice legendárních hororových padouchů. Freddy Krueger, Michael Myers, panenka Chucky, Leatherface, Jasona Voorheese a Pinhead, se spojí v této bláznivé parodii na nejúspěšnější horory všech dob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (161)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 3/10 Děj 3/10 Atmosféra 3/10 Masky 2/10/// PLUS: Leslie Nielsen se toho opravdu nebojí MÍNUS: jednou jsem se zasmál, někdo mi ukradl scénář (jen to neměla být parodie), nešlo by příště vynechat ty nechutné části a soustředit se na humor, jako tomu bylo dříve?/// Shrnutí: Jako jsem fanoušek takovýchto parodií a když mi bylo o 15-20 let méně, tak jsem se jim vážně smál. Dnes na nich neshledávám nic zábavného. Navíc je to hodně levně natočené a i když se ani maskéři neberou vážně, i přesto potenciál poměrně zničili. Úplný odpad to není, ale doporučit mohu jen skalním fandům./// Celkem 29%/// ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Stan Helsing je smolař, toužící se stát zpěvákem, pracuje však v půjčovně kazet.. O halloweenu dostane za úkol doručit videokazetu na maškarní večírek. Do dodávky naloží své přátele,Teddyho v kostýmu supermana, Miu převlečenou za sexy roztleskávačku a expřítelkyni Nadine která jde za indiánku.. Do cesty se jim však připlete šestice legendárních hororových padouchů . Freddy Grueger, Michael Myers, panenka Chucky, Leatherface, Jasona Voorheese a Pinhead.... Spojení této bláznivé parodie však u mě nijak zvlášt nezabodovala. Film mě převážně nudil, ale za nostalgickou vzpomínku na hororové legendy dávám 2 hvězdy ** ()

Reklama

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Nemyslel jsem si, že dam ještě někdy parodii tak vysoký hodnocení. Protože jejich kvalita je poslední dobou silně odpadová, ale tady se za to nestydim. Film má příběh a neni jen slepencem fekálních trapnejch vtipů. Občas se sice najde něco, co s tim hraničí, ale i když neni tenhle film vrcholem žánru jako Třeba Žhavý výstřely, dá se celkem snesitelně snést. ()

andrew88 

všechny recenze uživatele

Bohužel, u tohoto filmu jsem měl pocit, že se při něm bavili spíš herci než diváci....Nabízí se takové množství možností, jak natočit parodii na nejznámější horory....tady to fakt nefunguje...Bez problémů řeknu, že bych natočil mnohem lepší snímek. Toto ani nebyla parodie...byla to spíš parodie na onu parodii.... ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

V závalu těch hodně špatných filmů co jsem viděl za poslední dobu, je tenhle asi nejmenším průserem. Nechápejte mě špatně je to i tak strašná bída a děs, ale jsou i horší a to mnohem horší. První půlka filmu se ještě kaž takž dala, začátkem druhé je vše pohřbeno do naprostých fekálií a modlíte se aby to všechno co nejdříve skončilo. Samotný závěr už je potom shnilou třešničkou na již už dost hodně červy prolezlém dortě. No abych to shrnul, nebýt v tom hodně sexy bab co vrtí zadkama bylo by to na odpad. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Ken Kirzinger je jediným hercem v tomto filmu, který předtím ztvárnil postavu z hororu. Hrál Jasona Voorheese ve Freddy vs. Jason (2003), zatímco v tomto filmu hraje Masona, který Jasona paroduje. (biker)

Reklama

Reklama