Reklama

Reklama

Stan Helsing je smolař, toužící se stát zpěvákem, pracuje však v půjčovně videokazet. O halloweenu dostane za úkol doručit kazetu na maškarní večírek. Do dodávky naloží své přátele, Teddyho v kostýmu supermana, Miu převlečenou za sexy roztleskávačku a ex-přítelkyní Nadine která jde za indiánku. Do cesty se jim však připlete šestice legendárních hororových padouchů. Freddy Krueger, Michael Myers, panenka Chucky, Leatherface, Jasona Voorheese a Pinhead, se spojí v této bláznivé parodii na nejúspěšnější horory všech dob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (161)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nu což já se občas i bavil. Je pravda že film je děsně blbej a většinou spíše nevtipnej. Ale prostě jsem nedokázal vypnout. Pěkně to odsralo pár masek vrahů, jako třeba Chucky který vypadal spíše jak Z Vymýtače Ďábla. Jen škoda že film nebyl jak začátek, ten si myslím byl výbornej. pár odkazů na jiný filmy bohužel film jako celek nezachrání, ale i tak, já to klidně přiznám já se bavil. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo, že to bude pouze tuctová parodie plný klasických vtipů, ale není tomu tak. Je to horší. Příšerní herci, kromě Leslieho. Jediné na co se dá v tom filmu koukat jsou obří prsa Diory Baird a to se mi zdá dost málo. Nevím, proč si vždy myslím, že když si pustím takovýto film, že mě nadchne podobně jako Scary movie. Jedna z nejhorších parodií. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Úplná žumpa to není, ale moc neschází. Stan Helsing je z 95% neskutečně trapný film, který by si rád utahoval z hororů s nejznámějšími vrahouny (Freddy, Mike, Pinehead, Leatherface a spol.) v hlavních rolích. Moc mu to ale nejde. Nejvtipnější momenty má na svědomí Leslie Nielsen, ale ani on není nijak třeskutě fórovitý (spíš je člověk rád za to, že ho vidí), pak se tu najde pár dalších momentek jako Freddyho multifunkční rukavice, karaoke a s přivřenýma očima i závěrečná scéna. Stan Helsing je lepší než Scary Movie (první dva), ale třeba na takového Suprhrdinu (když zůstaneme u parodií z poslední doby) nemá. ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Film se snaží parodovat nejznámější horory poslední doby. V čele s Freddy Kruegerem z Noční můry v Elm street ; Michaelem Myersem z Halloweenu ; Pineheadem z Hellraiseru ; Jasonem Vorheesem z Pátku 13. ; Laetherfacem z Texaského masakru motorovou pilou a Chuckym z Dětské hry. Bohužel jediné koukatelné jsou dvě, spoře oblečené, hlavní ženské postavy. Ačkoliv je to parodie tak jsem se nezasmál u jediné scény. A to jsem se fakt snažil najít na tom něco vtipného. Asi nechápu smysl pro humor tvůrců filmu. Dávám 1* za snahu, moje oblíbené hororové postavy a ženské křivky. ()

Godhaj odpad!

všechny recenze uživatele

,,Dala bych pravou ruku za to, abych měla obě ruce pravý.“ Nechápu, jak tohle zvěrstvo mohl někdo nazvat parodií. Ano, ve filmu se objevují různé postavy z hororových příběhů, ale toť vše. Nezaznamenal jsem snad ani jednu vtipnou scénu, zato jsem musel přežít spousty a spousty nechutností, hovadin a nesmyslností. Korunu tomu dala postava Leslieho Nielsena, kterého jsem litoval a zároveň jsem nechápal, proč se této šílenosti účastnil. Příběh defakto neexistuje a postavy jsou nesympatické až na jedinou výjimku, Desi Lydic, která byla opravdu roztomilá. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Ken Kirzinger je jediným hercem v tomto filmu, který předtím ztvárnil postavu z hororu. Hrál Jasona Voorheese ve Freddy vs. Jason (2003), zatímco v tomto filmu hraje Masona, který Jasona paroduje. (biker)

Reklama

Reklama