Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinkou filmu je Tyler Clarke, která obdržela od své sestry zprávu s žádostí o pomoc. Když Tyler Jessicu navštíví, zjišťuje, že zničehonic zmizela a neponechala žádnou zprávu. Dívka se rozhodne, že svou sestru za každou cenu nalezne. Brzy však odkryje děsivé tajemství Jessicy, které její život obrátí vzhůru nohama. (LIVINGDEAD)

Recenze (4)

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Hodně koukatelné a na pohled zábavné nízkorozpočtové dílko; u podobných záležitostí se obvykle divákovi chce spát, tady ne. Bohužel ale hlavně v poslední půlhodině zůstává občas rozum stát a taky naprosto prázdný konec neprospívá ničemu. Co ale převrhlo moje hodnocení do nadprůměru byl hudební doprovod; trancík jistě není pro každého, ale je to příjemná změna - každý jiný film používá orchestrální soundtrack nebo pěst na oko v podobě hrůzy zvané metal. Takže jak říkám, příjemně nadprůměrná oddechová záležitost na jedno shlédnutí. ()

sochoking odpad!

všechny recenze uživatele

Som presvedčený, že Kolektív narafičil túto fintu na nás a natočil túto neskutočne nepozerateľnú blbosť len preto, aby nám vymyl mozog a dostal nás do svojich radov. ()

Reklama

Reklama