Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom je problémový písničkář. Nejen, že jeho kariéra je v útlumu víc než kdy předtím, ale také dům, kde nedávno dostal práci hlídače, se začíná jevit jako velmi zvláštní. Tom totiž jednoho dne objeví velice znepokojující věc, která vyrůstá dole v suterénu z podlahy. Je to totiž lidská ruka. (Negatif)

Recenze (5)

Shit 

všechny recenze uživatele

No kravina, já vim, dalo se to čekat, ale aspoň sem to zkusil. Trošku mě zarazilo, že to v podstatě žádnej horor ani neni a že by tam byla nějaká scéna, u který bych se moh třeba jen teoreticky zasmát, to sem si bohužel taky nevšim. Taková tuctová nevýrazná blbost, která zaujme akorát tim, jak ta ruka a tělo postupně vyrůstá ze země ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Tak toto bol zase jeden nekonečne dlhý zážitok. Celý film mi od začiatku až ( takmer !!! ) do konca pripomínal hlavného hrdinu: neosobný, neakčný, pomalý, nemotorný, blbý a nesympatický. Tí Ratliffovci sú nejakí Zidia, alebo Celá Kelly family?!! No nič, tá jedna hviezda je za koniec, ktorý som fakt nečakal. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pokud má někdo poslední dobou „pech“ na výběr filmů, tak jsem to právě já. Tato komedie (údajně hororová dle samotných tvůrců), je na svou délku poměrně dost nezáživná. Divák se tu sice párkrát zasměje, je zde i několik podivně vypadajících nočních můr a v závěru se i lehce přitvrdí, ale jinak je to jedna velká nuda. Někomu se možná zalíbí těch pár písniček, co tu zazní, jiní budou čekat, co kromě ruky ještě vyroste z podlahy, jenže bohužel tvůrčí neschopnost a zbytečná délka, tento film doslova znehodnotily.    Podílela se na něm snad celá rodina Ratliffů, ale šlo asi jen o jejich zbožné přání a splnění snů. S rozpočtem 150 000 dolarů jsem nečekal žádné zázraky, ale takovou hromadu nudy, taky ne. Než aby se tu dělo něco skutečně zajímavého a atmosféra postupně houstla a gradovala, dočkáme se kupy nezáživných dialogů a nejeden divák bude bojovat, aby u toho neusnul. Navíc mi snad kromě toho „jednorukého“ starého kytaristy, byla většina postav krajně nesympatická. ()

Chatterer odpad!

všechny recenze uživatele

Tak po tomto filmu mi bylo špatně psychicky i fyzicky. Vřele nedoporučuju sledovat tento film o ničem. Nuda nuda nuda ()

jefff odpad!

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem Growing out plnohodnotně sledovat, zhruba po půl hodině jsem už jen letmo projížděl. Neuvěřitelná nuda, kterou nepřebije ani trčící ruka ze sklepa... ()

Reklama

Reklama