Reklama

Reklama

PJ Harvey on Tour: Please Leave Quietly

všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 2006, 81 min

Hrají:

PJ Harvey

Recenze (4)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

není to zrovna nejoriginálněji pojatý záznam z tour ale je to zmáknuté vysoce profesionálně po všech stránkách a PJ je prostě zatraceně dobrá. ()

rykardo 

všechny recenze uživatele

PJ to solidně rozjíždí jak na stejdži, tak offstage a suma sumárum to, co nám tady servíruje, je audiovizuální pastva, která rozhodně stojí za to a všem příznivcům téhle " slečny " mohu jedině doporučit... Nebudu to natahovat, PJ to prostě umí pořádně rozbalit a tohle dokudývko je toho zářným příkladem. Pro mě srdcová záležitost, tudíž, pokud někdo tušil, že budu hodnotit tak, jak hodnotim, tušil zcela správně !! ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Milujem PJ, ale tento dokument bol väčšinou záznam z pódia - to si ho rovno pozriem od nejakej fancam na youtube. Niekedy mi to jej kvílenie už ide na nervy, ale aj tak ju mám rada. Čakala som od filmu viac. Ale v minišatách a ružových lodičkách podivne hopsajúca PJ s gitarou v ruke je už asi minulosť... ()

waits 

všechny recenze uživatele

První živé DVD Polly Jean Harvey prezentuje tehdy vydanou desku Uh Uh Her, ke slyšení jsou ale i kousky z dalších alb (Is This Desire? nebo moje oblíbené album Stories from the City). Kapela skvěle šlape (Josh Klingehoffer, kytarista Red Hot CHilly Peppers a Joea Fruscianteho nebo, bubeník Rob Ellis) a některé kousky jsou excelentmí příkladem současné rockové alternativy. Ukázky z různých koncertů turné jsou prokládány celkem zbytečnými momentkami ze šaten apod., ale ty se dají při druhém a dalším sledování prostě přeskočit. Track list: 1. Meet Ze Monsta 2. Dress 3. Uh Huh Her 4. Taut 5. Down By The Water 6. It's You 7. Big Exit 8. Harder 9. The Darker Days of Me and Him 10. A Perfect Day Elise 11. Victory 12. Catherine 13. Who The Fuck? 14. Evol 15. My Beautiful Leah 16. The Letter ()

Reklama

Reklama