Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Kultovní cyklus výuky německého jazyka Alles Gute vedený Milanem Šteindlerem a Davidem Vávrou z České sody se vrací s novými díly, které vycházejí na DVD poprvé. Dvanáct lekcí o celkové délce 70 minut. S nezapomenutelnou dvojkou si prosvištíme pár slovíček a propereme několik vět. (oficiální text distributora)

Recenze (91)

easaque 

všechny recenze uživatele

nostalgické -3* Po deseti letech od posledních dílů České sody či série "Čtvrtníček, Šteindler a Vávra ..." se kluci Milan Šteindler & David Vávra snaží vrátit slávu přes oblíbené kurzy německého jazyka. Žádná velká sláva to není, tak to moc dlouho nevydrželo. Přesto jejich fanoušci si ho můžou užít, když nic podobného momentálně není. [ PŘÍBĚH: X /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Výsměch Sudeťákům? Černý humor na hraně? Či spíše trapnost? Ze všeho něco. Nápad se ale brzy vyčerpal, takže lekce ze základů němčiny a o Němcích - Sudeťácích, kteří se budou vracet pro svá území byl ukončen, protože třeba tvůrci dospěli k názoru, že lidé, co bydlí na těch územích, kde po staletí žili Němci, jsou už na předávání území připraveni, ale žádný hromadný návrat se nekonal. Ale co kdyby?! Autoři a aktéři chtěli možná zábavnou formou, našince, připravit na Sudeťáckou povahu, pro případ, že by si chtěli kupovat zpět území, které tak dlouho bylo jejich domovem. ()

Reklama

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Už to není takové jako dříve, ale pořád velmi kvalitní výuka německého jazyka. Možná, že by se toto nové zpracování mohlo starším vydáním i vyrovnat, ale to by jednotlivé díly nemohly mít takové výkyvy. Jeden díl je geniální, člověk vzpomíná na staré dobré časy, ale jakmile se podívá na další je znechucen, ale i přesto jsem rád za to , že tento kultuvní cyklus opět vznikl a já se u něj mohl výborně bavit a vzpomínat na starou dobrou Českou Sodu. ()

macour 

všechny recenze uživatele

Členové divadla Sklep Šteindler a Vávra (ale i další Sklepáci) jsou stále ke koukání. Ať už v těchto scénkách nebo i v dalších akcích - Krkonošské pohádky, Výlet na Karlštejn, Na brigádě, dále jejich cestopisné pořady po různých zemích, nebo i Vávrovy toulky po architektuře našich měst... A nesmím zapomenout na divadelní představení Mlýny... Prostě u mne mají za pět (hvězd). ()

Zajímavosti (2)

  • Ve 4. díle Liebe am Internet protagonisté německou dívku okomentují slovy „má nordický tvar lebky a živí se převážně rybami.“ Stejná věta zazní na adresu švédské modelky Playboye ve Šteindlerově prvotině Vrať se do hrobu! (1989). (Šéfik)

Reklama

Reklama