Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film začína nevydareným nanotechnologickým pokusom, ktorého výsledkom je masívna smrtiaca explózia. Mladá reportérka Katherine je jediná, ktorá bola svedkom tejto katastofy a drží v rukách dôkaz na odhalenie pravdy. Následky explózie sú obrovské. Nebezpečné nano častice unikajú do stratosféry a spôsobujú nepredvídateľné zmeny počasia. Uprostred ničivých búrok, musí Katherine za každú cenu doručiť dôkaz vláde a to skôr, ako smrtiaca katastrofa naberie svetové rozmery. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Pustil sem si to, protože se mi líbil název - je takový motivující pro mě. Jinak nechápu, že toto vydal universal. Je to asylum like shit. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem přemýšlel odkud znám toho brejlatýho vědátora. Film skončí, naskočí titulky a málem jsem spadnul. No jasně! Chris Pratt! V současnosti jedna z největších áčkových hvězd se prokousávala i přes taková veledíla. A že Cesta zničení veledílo je. Klasický déčkový film, kterých jsem už viděl desítky. Příšerný triky na úrovni počítačových her z roku 2000. Zlý magnáti udělají průser, svět se žene do záhuby a celou planetu musí zachránit mladá reportérka, který nikdo nevěří, meteorolog, který právě vyšel školu a zasloužilý generál, který už to má za pár a schází mu jeden poslední akce. Ten plakát, co tu je je na tom filmu asi to nejlepší. Samozřejmě až na sranda výkon Chrise Pratta. ()

Reklama

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo se zajímá o vědu ví, že vědci si s nanotechnologií skutečně zahrávají a mají hlavu plnou nápadů, jak je využít. Ale co když se něco stane a nekontrolovatelně se dostanou do ovzduší? S takovouto otázkou si pohráli tvůrci tohoto televizního katastrofického snímku. Ale moc práce si tedy s námětem nedali. Děj je hodně jednoduchý bez sebemenší špetky nápadu. Ne že bych od Tv něco očekával, ale když už se do toho dali, měli vymyslet alespoň pořádný varující příběh. Speciální efekty jsou na Tv produkci průměrné. Neoslní, ale ani nenadchnou. Boj s nanočásticemi je doslovná fantas magorie. Proboha, ten scénář psali děti? A tak se jedná o další Tv snímek, jehož zbytečnost je nezpochybnitelná a který si zaslouží zahrabat kilometr do země a zalít betonem. Fantasii se sice meze nekladou, ale na druhou stranu, čeho je moc, toho je příliš. ()

andydufrsn odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo fakt něco, absolutně jsem nechápal jestli jsem se zbláznil já, že na to vůbec koukam (taky jsem to vydržel jen hodinu a to jsme u toho ještě s manželkou souložili) nebo jestli se zbláznil distributor, že něco takovýho vůbec koupil anebo jestli se zbláznili tvůrci, že něco takovýho vůbec byli schopni natočit. Pokud chcete vidět MEGAPÍČOVINU, která by klidně mohla soutěžit s „Titanicem 2“ tak se rozhodně podívejte! PS : nejlepší je oranžový domíchávač T148 jedoucí po Aljašské silnici!!! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Při honičce v 36. minutě filmu míjejí hrdinové domíchávač betonu - naši Tatru 148. (noT2)

Reklama

Reklama