Reklama

Reklama

The Pig Keeper's Daughter

všechny plakáty

Recenze (4)

JFL 

všechny recenze uživatele

"Prasečkářova dcera" je v jistých kruzích překvapivě proslulý titul, jenž ve skutečnosti představuje pomyslné frankensteinovské monstrum, jež lze označit souslovím troškovský eroťák. Sekvence mezi sáhodlouhými erotickými čísly (takže žádný reálný sex před kamerou) jsou vyplněny jalovými vtípky s variabilní mírou úspěšnosti z hlediska efektu na bránici. Vše při tom stojí na obrazu amerického venkova coby země náruživých žen a přízemních potěšení na každém kroku. Inu vpravdě země zaslíbená pro cestujícího obchodníka, který nepohrdne žádnou příležitostí k zasunutí. Jen škoda těch nudných sáhodlouhých pasáží simulovaného sexu, kde film nemohl pozdvihnout ani záměrně toporný simultánní dabing od týmu Brakfestu, protože se v nich nemluví. [Brakfest 2012 - sekce Best of] ()

Mulosz 

všechny recenze uživatele

Spravne impotentni erotak. Taky mam z tohoto filmu zazitek z Brakfestu a plati to, co pise JFL. Toporny dabing byl skvely, ale to dlouhe valeni se po sobe samozrejme pri veskere snaze posunout nemohl. Coz neni chyba kluku z Brakfestu. Pro pobaveni i behem techto nekonecnych parodii na sex se divak musi chytat detailu, jako treba jak se behem asi 15 min. "sukacky" praseckarova zena neustale a zcela neoduvodnene olizuje:-) ()

inutihar 

všechny recenze uživatele

Toto americké sociální drama nastavuje zrcadlo pokryteckému světu amerických farmářů. Monotóní rytmus sexuálních scén nutí diváka přemýšlet nad zdrcujícím stereotypem špinavého venkovského života, jemuž nezabrání ani rozvolněnost rodinných a partnerských vztahů. ()

ac1976 odpad!

všechny recenze uživatele

53%? Nepošteklí bránicu ani nič iné. 😀 Nedajte sa nachytať plagátom, "erotické" scény trápne, rovnako ako dialógy a super "akčná" scéna na dvore. Hrozná KOKOCINA. 😀 ()

Reklama

Reklama