Reklama

Reklama

Ztracena v pustině

  • USA And Soon the Darkness (více)
Trailer
Krimi / Thriller / Mysteriózní / Horor
USA / Argentina / Francie, 2010, 91 min

Čerstvé dvacátnice Ellie a Stephanie se odpojí od svého cyklistického družstva, aby si projely Argentinu na vlastní pěst - Ellie prahne po úchvatných přírodních scenériích, dobrodružství a zábavě, kdežto Stephanie hodlá uzavřít jednu neúspěšnou kapitolu ve svém romantickém životě. V malém městečku Alemana na ně číhá mnoho nástrah, čehož si však Ellie pohlcená flirtováním s místním pobudou Chuchem ani nevšimne. Dalšího dne zmeškají dívky autobus zpátky do civilizace - a po hádce se rozhodnou jít si každá po svém. Hned nato však Ellie zmizí - a Stephanie ji musí najít, než se setmí a naplní se její nejhorší obavy... (Canal+ Action)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (150)

maddy 

všechny recenze uživatele

Prečo sa natočil tento remake naozaj nechápem, všetko a tým myslím absolútne všetko, čo sa vo filme udeje tu už bolo videné minimáne 1000x. Posledná "naháňačková" polhodinka bola síce ako-tak napínavá, ale ani zďaleka nevynahradí predošlú hodinu, v ktorej sa nič zaujímavé nedeje. Jediná výhoda, že tam boli po celý čas pekné dievčatá a zábery na krásnu prírodu Argentíny, týmto zároveň chválim kamerama, že svoju epilepsiu nechal odloženú doma. Inak však najzbytočnejší film roka 2010, aký som videl. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americko-argentinsko-francouzský snímek „Ztracena v pustině“ je od začátku strašně předvídatelný a je vám hned jasné, kdo tu bude za hajzla, kdo ne. Máte tak nějak jasnou představu o tom, jak to bude probíhat, ale přitom je to neskutečně roztahané a nijak moc rychle to nesměřuje kupředu, což se snaží vynahradit posledních asi 20 minut, kdy je tempo najednou zběsilé. Film to ale nezachrání. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Film samotný mě zaujal především nádhernou krajinou, kvůli které bych se chtěl někdy do Jižní Ameriky podívat. Jenomže pěkné hory a vodopád ještě neudělají z filmu parádní podívanou, zvláště když se tvůrci pokouší o „remake“ snímku, který jsem viděl zrovna nedávno. I zde se může pán režisér opřít o dvě pohledné herečky, které zachraňovaly, co se dalo. Pravda především svými ladnými křivkami. Efron se nesnažil pouze kopírovat, ale divákům chtěl nabídnout i něco navíc, jenže právě zde byl největší kámen úrazu. Přesun z Francie do Argentiny by vůbec nevadil, protože oba venkovy působily docela drsným dojmem – všudy přítomná chudoba, špína, nevlídní obyvatelé, podivné chování pánů policistů, jenže zde se tvůrci snažili být až příliš moc akční a nadělali spousty viditelných chyb. Nechtěl bych pouze poukazovat na zaryté žánrové klišé, protože to se objevuje snad v každém druhém filmu a zvláště v těch amerických. Už jsem si na to tak nějak zvyknul a spíš by mě překvapilo, kdyby se neobjevilo. Nestartující auta, divné chování hlavních postav, atd.- to není nic nového, spíše jsem téměř po celou dobu postrádal nějakou pořádně ponurou atmosféru s větší dávkou napětí. Snad až ke konci filmu přišlo menší zlepšení, ale nebylo už pozdě? Slabších 50% -spíše tak 45% ()

dyfur odpad!

všechny recenze uživatele

....dve pekné ,ale hlúpe dievčatá sa niekde v ďalekom kraji argentínskom oddelia od svojej skupiny- po španielsky nevedia....idú do krčmy....pijú drinky od domácich ozembuchov....eroticky tančia.... a....juj také naivné ,blbé, nelogické,.......ale hlavne nudnééééé....od thrilleru,hororu to ma tak ďaleko ako my od Argentíny..... ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Žánrově podobný film třeba zde http://www.csfd.cz/film/225846-trade/ ale ten byl lépe provedený. Původní verzi jsem neviděl (Dokonce před chvílí jsem nevěděl ani že jt o remake) tak nemůžu hodnotit zda je to lepší nebo horší. Celkově mě film příjde v pohodě jasně není to nic originálního unesené dívka, kterou mají prodat do zahraničí aby tam prostituovala a její kamarádka co se jí snaží pomoct, ale tak proč ne. Docela mě zarazilo že zde není skoro žádné násilí a dějové provedení taky nic moc (Scény kdy někdo přetáhne někoho něčím a není schopný ho dorazit aby měl pokoj mě už štvou). Jediná věc zásadní co mě vadí že zde není ukázán osud toho pasáka co ji kupoval já kdybych dal 2000 pesos za ženskou a ona my utíkala tak bych se ji teda snažil chytit a ne ji nechal běžet ale co už. P.s. pokud je tento film mysteriózní tak je to nejlepší vtip od Csfd.cz co jsem kdy slyšel díky moc:-). ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama